Рецепт Ягідні вафлі фото

Ягідні вафлі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня , Казахська кухня , Киргизька кухня
Ягоди
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Вафлі

Ділюся рецептом пишних і ароматних вафель з ягодами. Завдяки своїй начинці вони виходять солодше і соковитіше! Ідеальне блюдо для недільного ранку. Беріть ідею на замітку!

Докладніше, як приготувати ягідні вафлі, я розповім нижче. Ягоди можна використовувати як свіжі, так і заморожені. Краще вибирати невеликого розміру, наприклад, добре підійде чорна смородина.

  • Борошно - 120 грам
  • Молоко вівсяне - 150 мілілітрів
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Ягоди - 1/2 склянки
ягідні вафлі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
ягідні вафлі - фото крок 2
Змішайте борошно, цукор, розпушувач і ванілін у великій мисці.
ягідні вафлі - фото крок 3
Додайте масло і молоко, перемішайте до однорідної консистенції.
ягідні вафлі - фото крок 4
В кінці додайте ягоди, ще раз акуратно перемішайте суміш.
ягідні вафлі - фото крок 5
Викладіть порційно тісто в вафельниці. Випікайте 7-10 хвилин.
ягідні вафлі - фото крок 6
Ягідні вафлі готові, смачного!

Схожі рецепти