Рецепт Яєчня фото

Яєчня
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На сніданок
Яєчня

Напевно, смішно писати рецепт яєчні, але цілком імовірно, що початківцям кулінарам або дітям знадобляться деякі поради. Так що розповім, як приготувати яєчню, може комусь стане в нагоді.

Це самий базовий і класичний рецепт яєчні. Я смажу її на вершковому маслі, але можна використовувати і рослинне. Також можна додавати мелений чорний перець, тертий сир, овочі, нарізаний бекон і т. d.

Дуже класно є яєчню з білим хлібом, вмочують його скибочки в жовток.

  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
1
Яйця рекомендую промивати перед тим, як їх використовувати. Не нехтуйте цим!
2
На невеликій сковорідці розігрійте ложку вершкового масла, дайте йому розтанути і розподіліть по сковороді.
3
Розбийте яйця ножем і вилийте їх на сковороду так, щоб не пошкодити жовток. Секрет глазуньи якраз в цілих жовтках.
4
Злегка посоліть яйця і смажте на середньому вогні, поки білок не стане повністю білим, а краю яєчні не стануть світло-коричневими. Зазвичай це займає хвилини 2-3.
5
Акуратно перекладіть яєчню на тарілку за допомогою широкої лопатки.

Схожі рецепти