Рецепт Яєчня з тушонкою фото

Яєчня з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яйця
Дієтичне харчування
На швидку руку, На сніданок, Ситний сніданок
Гарячі страви, Яєчня

Скажу вам чесно, в похідних умовах, наприклад, на дачі або на рибалці, цей рецепт буде незамінний, адже готується така яєчня за лічені хвилини, а виходить вона дуже ситної і дуже смачною.

Звичайно, якщо час і продукти дозволяють, готувати яєчню з тушонкою в домашніх умовах особливої ​​потреби немає, адже можна зробити щось більш смачне і ситне. Але коли дуже хочеться їсти, а в холодильнику порожньо, таке блюдо виручить вас і не дозволить померти з голоду. Рецепт приготування яєчні з тушонкою, який я вам тут пропоную, один з найпростіших, але його можна трохи урізноманітнити, додавши в блюдо сир, помідори або інші овочі.

1) Ставимо сковороду на вогонь і викладаємо в неї жир з тушонки (він зазвичай знаходиться в самому верху).

2) Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, викладаємо його в розігрітий жир і смажимо цибулю до золотистого кольору.

3) Потім додаємо до обсмаженої цибулі тушонку, перемішуємо все і гарненько прогріваємо цибульний-м'ясну масу.

4) Як тільки тушонка прогріється, розбиваємо на сковороду яйця, солимо їх трохи і готуємо всі під кришкою, поки білок з жовтком НЕ застигнуть.

Ось такий швидкий і легкий спосіб приготувати ситний і поживний сніданок. Приємного всім апетиту!


  • Яйця - 3-4 штук
  • Консервований - 340 грам(1 банку)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
Звичайно, якщо час і продукти дозволяють, готувати яєчню з тушонкою в домашніх умовах особливої ​​потреби немає, адже можна зробити щось більш смачне і ситне. Але коли дуже хочеться їсти, а в холодильнику порожньо, таке блюдо виручить вас і не дозволить померти з голоду. Рецепт приготування яєчні з тушонкою, який я вам тут пропоную, один з найпростіших, але його можна трохи урізноманітнити, додавши в блюдо сир, помідори або інші овочі.

1) Ставимо сковороду на вогонь і викладаємо в неї жир з тушонки (він зазвичай знаходиться в самому верху).

2) Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, викладаємо його в розігрітий жир і смажимо цибулю до золотистого кольору.

3) Потім додаємо до обсмаженої цибулі тушонку, перемішуємо все і гарненько прогріваємо цибульний-м'ясну масу.

4) Як тільки тушонка прогріється, розбиваємо на сковороду яйця, солимо їх трохи і готуємо всі під кришкою, поки білок з жовтком НЕ застигнуть.

Ось такий швидкий і легкий спосіб приготувати ситний і поживний сніданок. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти