Яєчня з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Скажу вам чесно, в похідних умовах, наприклад, на дачі або на рибалці, цей рецепт буде незамінний, адже готується така яєчня за лічені хвилини, а виходить вона дуже ситної і дуже смачною.
Звичайно, якщо час і продукти дозволяють, готувати яєчню з тушонкою в домашніх умовах особливої потреби немає, адже можна зробити щось більш смачне і ситне. Але коли дуже хочеться їсти, а в холодильнику порожньо, таке блюдо виручить вас і не дозволить померти з голоду. Рецепт приготування яєчні з тушонкою, який я вам тут пропоную, один з найпростіших, але його можна трохи урізноманітнити, додавши в блюдо сир, помідори або інші овочі.
1) Ставимо сковороду на вогонь і викладаємо в неї жир з тушонки (він зазвичай знаходиться в самому верху).
2) Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, викладаємо його в розігрітий жир і смажимо цибулю до золотистого кольору.
3) Потім додаємо до обсмаженої цибулі тушонку, перемішуємо все і гарненько прогріваємо цибульний-м'ясну масу.
4) Як тільки тушонка прогріється, розбиваємо на сковороду яйця, солимо їх трохи і готуємо всі під кришкою, поки білок з жовтком НЕ застигнуть.
Ось такий швидкий і легкий спосіб приготувати ситний і поживний сніданок. Приємного всім апетиту!
- Яйця - 3-4 штук
- Консервований - 340 грам(1 банку)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1) Ставимо сковороду на вогонь і викладаємо в неї жир з тушонки (він зазвичай знаходиться в самому верху).
2) Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, викладаємо його в розігрітий жир і смажимо цибулю до золотистого кольору.
3) Потім додаємо до обсмаженої цибулі тушонку, перемішуємо все і гарненько прогріваємо цибульний-м'ясну масу.
4) Як тільки тушонка прогріється, розбиваємо на сковороду яйця, солимо їх трохи і готуємо всі під кришкою, поки білок з жовтком НЕ застигнуть.
Ось такий швидкий і легкий спосіб приготувати ситний і поживний сніданок. Приємного всім апетиту!