Рецепт Яєчня з салом фото

Яєчня з салом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яйця, Сало
Дієтичне харчування
На сніданок
Яєчня

Яєчня з салом - деревенсікй сніданок. Почути вранці шкворчать сковороду з салом, цибулею і яйцями - значить, прокинутися в хорошому настрої. Сало можна використовувати з м'ясним прошарком або без.

Як приготувати яєчню з салом?

1. Сало наріжте смужками або невеликими кубиками.

2. У сковороду викладіть нарізане сало і топіть, а потім і смажте його на середньо-слабкому вогні. Обсмажуйте сало до хрустоти або м'якості, як ви любите.

3. Цибулину (якщо будете використовувати) почистіть і наріжте невеликими кубиками.

4. До вже обсмаженого сала додайте нарізану цибулю. Вогонь під сковородою, якщо треба, понизьте і смажте цибулю, помішуючи, до м'якості.

5. На сало і цибулю вбийте яйця, якщо хочете, розбийте жовток і злегка перемішайте яйця в сковороді лопаткою. Посоліть і поперчіть за смаком.

6. Смажте яєчню з салом до готовності яєць. В кінці пріготволенія додайте подрібнену зелень.

Якщо любите відчувати смак кажого продукту окремо, то яйця вбивайте нема на сало, а поруч. До речі, яйця попередньо можна злегка збити в мисці з сіллю і перцем і потім вилити в сковороду.

Яєчню з салом подавайте гарячою.

Смачного!


  • Сало - 4-6 скибочок
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Цибулина - 1/2 штуки (по бажанню)
  • Свіжа зелень - За смаком (кріп, петрушка)
Як приготувати яєчню з салом?

1. Сало наріжте смужками або невеликими кубиками.

2. У сковороду викладіть нарізане сало і топіть, а потім і смажте його на середньо-слабкому вогні. Обсмажуйте сало до хрустоти або м'якості, як ви любите.

3. Цибулину (якщо будете використовувати) почистіть і наріжте невеликими кубиками.

4. До вже обсмаженого сала додайте нарізану цибулю. Вогонь під сковородою, якщо треба, понизьте і смажте цибулю, помішуючи, до м'якості.

5. На сало і цибулю вбийте яйця, якщо хочете, розбийте жовток і злегка перемішайте яйця в сковороді лопаткою. Посоліть і поперчіть за смаком.

6. Смажте яєчню з салом до готовності яєць. В кінці пріготволенія додайте подрібнену зелень.

Якщо любите відчувати смак кажого продукту окремо, то яйця вбивайте нема на сало, а поруч. До речі, яйця попередньо можна злегка збити в мисці з сіллю і перцем і потім вилити в сковороду.

Яєчню з салом подавайте гарячою.

Смачного!

Схожі рецепти