Яєчня з салом
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня з салом - деревенсікй сніданок. Почути вранці шкворчать сковороду з салом, цибулею і яйцями - значить, прокинутися в хорошому настрої. Сало можна використовувати з м'ясним прошарком або без.
Як приготувати яєчню з салом?
1. Сало наріжте смужками або невеликими кубиками.
2. У сковороду викладіть нарізане сало і топіть, а потім і смажте його на середньо-слабкому вогні. Обсмажуйте сало до хрустоти або м'якості, як ви любите.
3. Цибулину (якщо будете використовувати) почистіть і наріжте невеликими кубиками.
4. До вже обсмаженого сала додайте нарізану цибулю. Вогонь під сковородою, якщо треба, понизьте і смажте цибулю, помішуючи, до м'якості.
5. На сало і цибулю вбийте яйця, якщо хочете, розбийте жовток і злегка перемішайте яйця в сковороді лопаткою. Посоліть і поперчіть за смаком.
6. Смажте яєчню з салом до готовності яєць. В кінці пріготволенія додайте подрібнену зелень.
Якщо любите відчувати смак кажого продукту окремо, то яйця вбивайте нема на сало, а поруч. До речі, яйця попередньо можна злегка збити в мисці з сіллю і перцем і потім вилити в сковороду.
Яєчню з салом подавайте гарячою.
Смачного!
- Сало - 4-6 скибочок
- Яйця - 4 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Цибулина - 1/2 штуки (по бажанню)
- Свіжа зелень - За смаком (кріп, петрушка)
1. Сало наріжте смужками або невеликими кубиками.
2. У сковороду викладіть нарізане сало і топіть, а потім і смажте його на середньо-слабкому вогні. Обсмажуйте сало до хрустоти або м'якості, як ви любите.
3. Цибулину (якщо будете використовувати) почистіть і наріжте невеликими кубиками.
4. До вже обсмаженого сала додайте нарізану цибулю. Вогонь під сковородою, якщо треба, понизьте і смажте цибулю, помішуючи, до м'якості.
5. На сало і цибулю вбийте яйця, якщо хочете, розбийте жовток і злегка перемішайте яйця в сковороді лопаткою. Посоліть і поперчіть за смаком.
6. Смажте яєчню з салом до готовності яєць. В кінці пріготволенія додайте подрібнену зелень.
Якщо любите відчувати смак кажого продукту окремо, то яйця вбивайте нема на сало, а поруч. До речі, яйця попередньо можна злегка збити в мисці з сіллю і перцем і потім вилити в сковороду.
Яєчню з салом подавайте гарячою.
Смачного!