Яєчня з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)
Якщо звичайна яєчня готується, коли потрібно швидко нагодувати всю сім'ю, то з лисичками вона стає справжнім делікатесом. Я просто обожнюю ці гриби, вони роблю смак яєчні дивовижним.
Якщо чесно, мені здається, що ці гриби роблю смак будь-якого блюдо приголомшливим, і навіть звичайна яєчня з лисичками в домашніх умовах виходить неймовірно смачною. Звичайно, кожен день таке блюдо готувати не будеш, але іноді все ж можна порадувати себе і свою сім'ю смачним і ароматним сніданком з грибочками. Тому я пропоную на ваш розгляд простий рецепт яєчні з лисичками, в ньому я використовувала свіжі гриби, але підійдуть також заморожені або сушені.
- Яйця - 5 штук
- Лісіцкі Svezhin - 250-300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кріп свіжий - 30 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуємо всі необхідні інгредієнти, гриби очистимо від сміття і ретельно промиємо їх під проточною водою.
Викладаємо гриби в каструлю, заливаємо водою і ставимо на вогонь, доводимо рідину до кипіння, після чого зливаємо її, а гриби промиваємо. Знову заливаємо лисички водою, додаємо сіль за смаком і варимо гриби протягом 25-30 хвилин, потім відкидаємо їх на друшляк і промиваємо.
У сковороді розігріваємо олію і викладаємо в нього відварені гриби, смажимо їх до золотистого кольору, потім додаємо до лисичкам нарізаний дрібно цибулю, смажимо все разом ще пару хвилин.
Розбиваємо на сковороду яйця, солимо і перчимо їх і готуємо яєчню під кришкою на повільному вогні. Готову страву посипаємо подрібненим кропом і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!