Рецепт Яєчня «З 8 березня» фото

Яєчня «З 8 березня»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яйця , Ковбаса , Перепелині яйця
Дієтичне харчування
На сніданок
Гарячі страви , Яєчня
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Чоловіки, цей рецепт для вас. Таким нескладним стравою, можна здивувати улюблених. А що може бути приємніше несподіваного романічного сніданку? дивіться рецепт, я впевнена, що все вийде!

Опис приготування:

Все геніальне просто! І я не раз вже в цьому переконалася. Простий і красивий, смачний рецепт зможе приготувати будь-який бажаючий. Зробіть приємно вашій коханій дівчині, жінці, мамі або бабусі!

  • Перепелині яйця - 2 штуки
  • Варена ковбаса - 2 скибочки
  • Кріп - 1 пучок(2-3 гілочки)
  • Кукурудза консервована - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Масло rafinirovannoe - 1 Чайна ложка
яєчня
Підготуйте продукти. Яйця вимийте в воді з содою. З ковбаси зніміть оболонку. Кукурудзу відцідити від рідини.
яєчня
Відріжте два кружечка ковбаси. У центрі чарочкою видавіть частина ковбаси. З цих серединок я вирізала сердечка, це легко зробити гострим ножем чи формою для печива.
яєчня
Розігрійте сковороду, змастіть її рафінованим маслом. Обсмажте ковбасу і сердечка трохи.
яєчня
Переверніть колечка ковбаси на іншу сторону, в центр вбейте по одному яйцу. Посоліть яйце. Смажте до готовності яєць.
яєчня
Обережно лопаткою зніміть яєчню. Прикрасьте гілочками кропу, кукурудзою, імітуючи цвітіння мімози. Приємного!

Схожі рецепти