Яєчня «З 8 березня»
(покроковий рецепт з фото)
Чоловіки, цей рецепт для вас. Таким нескладним стравою, можна здивувати улюблених. А що може бути приємніше несподіваного романічного сніданку? дивіться рецепт, я впевнена, що все вийде!
Все геніальне просто! І я не раз вже в цьому переконалася. Простий і красивий, смачний рецепт зможе приготувати будь-який бажаючий. Зробіть приємно вашій коханій дівчині, жінці, мамі або бабусі!
- Перепелині яйця - 2 штуки
- Варена ковбаса - 2 скибочки
- Кріп - 1 пучок(2-3 гілочки)
- Кукурудза консервована - 2 чайних ложки
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Масло rafinirovannoe - 1 Чайна ложка
Підготуйте продукти. Яйця вимийте в воді з содою. З ковбаси зніміть оболонку. Кукурудзу відцідити від рідини.
Відріжте два кружечка ковбаси. У центрі чарочкою видавіть частина ковбаси. З цих серединок я вирізала сердечка, це легко зробити гострим ножем чи формою для печива.
Розігрійте сковороду, змастіть її рафінованим маслом. Обсмажте ковбасу і сердечка трохи.
Переверніть колечка ковбаси на іншу сторону, в центр вбейте по одному яйцу. Посоліть яйце. Смажте до готовності яєць.
Обережно лопаткою зніміть яєчню. Прикрасьте гілочками кропу, кукурудзою, імітуючи цвітіння мімози. Приємного!