Яєчня на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Яєчню на сніданок люблять все, проте одні люблять скрамбл з яєць, інші ж омлет. Розповім про рецепт, як приготувати яєчню на сніданок. Можна зробити до неї тости, підсмажити бекон, додати овочів.
Яєчня хороша тим, що готується дуже швидко. Ви можете дозволити її в будній день або зробити на вихідних. Не багатьом вдається зробити ідеальну глазур'ю, щоб жовток залишився рідким і при цьому не потрапив в білок, а з іншого боку яєчня не пригоріла.
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Вилийте трохи масла в сковороду, розподіліть його пензликом. Акуратно, щоб не пошкодити жовток, розбийте в холодну сковороду 2 яйця.
2. Поставте сковороду на маленький вогонь і дочекайтеся, поки білок перестане бути прозорим, приправити сіллю.
3. Після того як білок побіліє, помістіть сковороду в заздалегідь розігріту до 160 градусів духовку на 3-4 хвилини. Для того щоб яйце добре відстало від сковороди, поставте її знову в духовку на кілька секунд, поки не побачите, що краю починають отлипать.
4. Подавайте яєчню, додавши трохи приправ за смаком, і зі смаженим беконом, ковбасою.