Яєчний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Яєчний пудинг - чудовий десерт. Дуже добре виглядає на столі, володіє відмінним смаком. Такий пудинг дуже ніжний і повітряний. Обов'язково спробуйте, вам сподобається.
Яєчний пудинг готується так: розітріть жовтки з цукром і змішайте їх з ванільним цукром, розтопленим маслом, борошном і збитими білками. Викладіть тісто в змащену маслом форму і готуйте на пару протягом 25 хвилин. Готовий пудинг полийте сиропом і подайте на стіл. Смачного!
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 300 грам
- Пакет ванільного цукру - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
Мартенс відділи Желтков. Білки збийте в піну.
А жовтки розітріть з цукром.
Додайте до жовтків ванільний цукор, розтоплене масло, борошно.
Потім вмішати збиті білки.
Такий пудинг найкраще приготувати на пару. В ідеалі потрібна пароварка, але можна приготувати і на водяній бані. Змастіть форму для пудингу маслом, викладіть тісто і готуйте протягом 25 хвилин. Готовий пудинг полийте сиропом і подайте на стіл.