Рецепт Яєчний пудинг фото

Яєчний пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Яєчний пудинг - чудовий десерт. Дуже добре виглядає на столі, володіє відмінним смаком. Такий пудинг дуже ніжний і повітряний. Обов'язково спробуйте, вам сподобається.

Опис приготування:

Яєчний пудинг готується так: розітріть жовтки з цукром і змішайте їх з ванільним цукром, розтопленим маслом, борошном і збитими білками. Викладіть тісто в змащену маслом форму і готуйте на пару протягом 25 хвилин. Готовий пудинг полийте сиропом і подайте на стіл. Смачного!

  • Цукор - 150 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Пакет ванільного цукру - 1 штука
  • Яйце - 4 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
яєчний пудинг - фото крок 1
Мартенс відділи Желтков. Білки збийте в піну.
яєчний пудинг - фото крок 2
А жовтки розітріть з цукром.
яєчний пудинг - фото крок 3
Додайте до жовтків ванільний цукор, розтоплене масло, борошно.
яєчний пудинг - фото крок 4
Потім вмішати збиті білки.
яєчний пудинг - фото крок 5
Такий пудинг найкраще приготувати на пару. В ідеалі потрібна пароварка, але можна приготувати і на водяній бані. Змастіть форму для пудингу маслом, викладіть тісто і готуйте протягом 25 хвилин. Готовий пудинг полийте сиропом і подайте на стіл.

Схожі рецепти