Яєчне масло
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам спробувати живильну і смачну яєчну намазку для бутербродів, яка прикрасить і різноманітить ваш сніданок! Готувати будемо з жовтком вареного яйця, все безпечно і не клопітно!
Зелень для рецепта вибирайте абсолютно будь-яку на свій смак! Це може бути зелена цибуля, кріп, петрушка або навіть кінза з базиліком! А може ви вирішите додати кілька видів зелені відразу. Експериментуйте, адже зелень тут теж задає смаковий тон! Як приготувати яєчне масло розповім в покроковому рецепті.
- Вершкове масло - 100 грам
- Жовток яйця - 3 штуки
- Зелень - пучок (за смаком)
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відваріть, остудіть. Вершкове масло має бути кімнатної температури.
Підготуйте жовтки, зелень помийте і порубати.
Жовтки розімніть вилкою із зеленню.
Потім додайте вершкове масло і знову розімніть все до однорідної маси. Посоліть і поперчіть за своїм смаком. Хтось любить більш солоне, хтось більш прісне.
Подавайте яєчне масло зі свіжим чорним хлібом. Смачного!