Яєчне масло з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Готували ви коли-небудь ароматне масло? Я його робила спеціально для київських котлет, адже воно там виступає в якості начинки. Але є й інші смакові варіації цього рецепта. Наприклад, цей.
Прочитайте про те, як приготувати яєчне масло з гірчицею. Воно підійде для створення бутербродів, диван, тарталеток і закусочних тортів. Його подають до гарячого смаженого м'яса і вареному картоплі. Зробити закуску просто і досить швидко. Спробуйте до складу додати приправи, якщо шукайте новий смак.
- Вершкове масло - 100 грам
- Яєчний жовток - 3 штуки
- Гірчиця zernistaya - 1 Чайна ложка
- Зелень - 1-2 чайних ложок
- Сіль - За смаком
- Суміш перців - За смаком
Яйця відварити круто. Коли вони охолонуть, розітріть жовтки з м'яким маслом і перцем до отримання єдиної консистенції.
Потім додайте до масла дрібно нарізану зелень, сіль і гірчицю.
Масу добре перемішайте і приберіть в холодильник.
Через 15 хвилин яєчне масло буде готово! приємною дегустації!