Яблуко в тесті
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати яблуко в тесті? Можна зробити це різними способами: у вигляді троянд, колобків, та чого завгодно, на що здатна ваша фантазія. Одне я знаю точно: ваш десерт буде мати великий успіх.
Насправді процес приготування швидкий і економний. Яблуко в тесті - це десертне блюдо, яке здатне внести різноманітність в щоденне або стати головним десертом на святковому столі.
- Яблука - 10 штук
- Маргарин - 250 грам
- Крем - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно - 800 грам
- Цукор - 150 грам
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
1
Розігріваємо маргарин до кімнатної температури, після викладаємо в одну посуд зі сметаною. Гасимо оцтом соду і, повільно перемішуючи, висипаємо борошно невеликими порціями. Коли тісто буде м'яким, потрібно накрити його плівкою і прибрати в холодне місце на півгодини.
2
Далі вимиваємо яблука і протираємо їх насухо. Вирізаємо в них дірку в області хвостика, змішуємо корицю з цукром і вкладаємо всередину яблука по ложці готової суміші.
3
Дістаємо тісто, скачуємо в форму ковбаски і розрізаємо на рівномірні шматки. Кількість яблук повинна відповідати кількості тіста.
4
Розминаємо тісто до тонких коржів і загортаємо в них яблука. Дуже уважно загортаємо, щоб не було порожнеч.
5
Готуємо духовку, надягати 180 градусів, в цей час збиваємо яйце, обмакиваем в нього верх сирих яблук і відразу опускаємо в цукор. На деко викладаємо пергаментний папір і ставимо на неї наші яблука.
6
Випікати потрібно 30 хвилин, потім охолоджуємо і викладаємо на велику тарілку для подачі.