Рецепт Яблука в «хусточках» фото

Яблука в «хусточках»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Яблука в"хусточках" - таке миле назву у цієї смачної і швидкої домашньої випічки з листкового тіста. Готується швидко, виходить дуже смачно, рецепт найпростіший.

Опис приготування:

Якщо у вашому холодильнику знайдеться пласт листкового тіста і кілька яблук, спечіть смачну і ефектну домашню випічку з милою назвою"яблука в хусточках" . Готувати дуже просто, дивіться покроковий рецепт і печіть із задоволенням.

  • Листкове тісто - 250 грам (лист, дріжджове або бездріжджове)
  • Яблука - 4 штуки (нЕ великі)
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 2-3 чайних ложок (або мідь)
  • Горіхи - 20-30 грам (будь-які)
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
яблука в
Підготуйте інгредієнти.
яблука в
Помийте яблука, видаліть з них серцевини.
яблука в
Відріжте від віддалених сердцевінок по шматочку, товщиною приблизно 1 см.
яблука в
Вставте вирізані шматочки знизу в яблуко, подібно пробці.
яблука в
Подрібніть горіхи.
яблука в
Змішайте цукор, горіхи і корицю.
яблука в
Заповніть цукрово-горіховою сумішшю виїмки у яблук.
яблука в
У пласта тіста відріжте збоку близько сантиметра.
яблука в
Розділити тісто 4 частини.
яблука в
Розкачайте кожен шматочок тіста в квадрат, розміром достатнім, щоб звернути в нього яблуко.
яблука в
Зберіть кінчики тесту до центру і добре защіпніте, щоб при випічці вони не розкрилися.
яблука в
З смужки тесту виріжте листочки, тупим боком ножа нанесіть прожилки, як у листя.
яблука в
Викладіть заготовки на лист для випічки, закріпіть"листочки" з тіста.
яблука в
Змастіть перед випічкою сумішшю яєчного жовтка і молока.
яблука в
Випікайте при температурі близько 150 градусів 20-25 хвилин, стежте за своєю духовий.
яблука в
Перед подачею посипте яблука"в хусточках" цукровою пудрою. Вийшла дуже смачна домашня випічка з приємним"сюрпризом" всередині.

Схожі рецепти