Яблука для пирогів на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як зробити яблука для пирогів на зиму, - така заготовка дійсно ніби повертає в літо! І компоти, і випічка, - всес ній вийде краще! Та й сама по собі вона дуже смачна!
Така заготовка, як ця, зазвичай готується в лічені хвилини і багато зусиль не забирає. Погодьтеся, цей рецепт приготування яблук для пирогів на зиму повністю це підтверджує! І що добре, навіть не потрібно стояти над гарячою плитою, як це буває в разі маринування або закачування компотів на зиму. Тут же все смачно, натурально, апетитно, та ще й швидко! Обов'язково спробуйте цей простий рецепт яблук для пирогів на зиму!
- Яблука - 2 кілограма
- Цукор - 6 Ст. Ложок
1. Яблука миємо й очищаємо від шкірки і насіння.
2. Розрізаємо на четвертинки, так зручніше буде дістати частину з насінням.
3. Подрібнюємо в блендері разом з цукром. (звичайно додають 3 ст.Ложки на кілограм)
4. На середньому вогні обсмажуємо нашу суміш з блендера, щоб трохи потемніла і як би закарамелізіровалась.
5. Розміщуємо в стерильні банки, закриваємо стерильними кришками. Чекаємо охолодження, і тоді вже можна в підвал. Готово!