Рецепт Яблучний штрудель з тіста філо фото

Яблучний штрудель з тіста філо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Тісто філо
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Струдель
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви не любите возитися з тестом на кухні або у вас це не дуже добре виходить, то завжди можна купити готове. Головне тут вибрати правильний вид тесту, яких сьогодні немало.

Опис приготування:

Обов'язково уважно вивчіть, як приготувати яблучний штрудель з тіста філо. Ця випічка вже стала класичним десертом в меню багатьох ресторанів і кафе. І не дивно, адже її смак підкорює багатьох. Зазвичай я роблю штрудель з листкового тіста, але в цей раз спробувати витяжний. Воно зовсім пишне і дуже легке.

  • Готове тісто філо - 107 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Яблуко - 800 грам
  • Печиво - 100 грам
  • Волоський горіх - 4 Ст. Ложки (подрібнений)
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
яблучний штрудель з тіста філо - фото крок 1
Спочатку дістаньте розморожувати тісто і приготуйте начинку. Печиво перетворите в крихту і з'єднайте з горіхами.
яблучний штрудель з тіста філо - фото крок 2
Яблука помийте. Видаліть у них насіння і серцевину. Наріжте їх часточками і збризніть лимонним соком. Додайте до них корицю, ванільний цукор і половину від загальної маси з печива з горіхами.
яблучний штрудель з тіста філо - фото крок 3
Розтопити вершкове масло. Розкладіть лист тіста на поверхні, змастіть його маслом. Насипте на одну половину печиво, укладіть шар яблук. Підігніть кінці тесту з усіх боків, поверніть його в рулет.
яблучний штрудель з тіста філо - фото крок 4
Розподіліть інгредієнти так, щоб їх вистачило на 4 лист тіста. Рулети покладіть на деко, застелений пергаментним папером. Змастіть їх зверху маслом.
яблучний штрудель з тіста філо - фото крок 5
Випікайте штрудель в духовці при 190 градусах протягом 25 хвилин. Як тільки випічка буде рум'яної, діставайте її і приступайте до дегустації! Прикрасьте цукровою пудрою.

Схожі рецепти