Рецепт Яблучний штрудель на швидку руку фото

Яблучний штрудель на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На швидку руку, Десерт
Випічка, Струдель

Ця страва люблять багато, але не завжди є можливість багато часу проводити на кухні. В якості альтернативи можу запропонувати рецепт приготування яблучного штруделя на швидку руку.

Приготувати яблучний штрудель на швидку руку в домашніх умовах можна для раптово заглянули гостей або коли хочеться чогось смачненького, але не хочеться довго коштувати на кухні. Відмінний варіант апетитною випічки без зайвого клопоту.

  • Яблука - 2-3 штук
  • Лаваш - 1-1, 5 штуки
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
яблучний штрудель на швидку руку - фото крок 1
1. У рецепті приготування яблучного штруделя на швидку руку використовується дуже проста основа - тонкий лаваш. Його потрібно викласти на робочий стіл і приблизно половину змастити сметаною, присипавши цукром за смаком.
яблучний штрудель на швидку руку - фото крок 2
2. Накрити змащену частину половинкою другого лаваша (це допоможе уникнути намокання лаваша в процесі випічки).
яблучний штрудель на швидку руку - фото крок 3
3. Яблука очистити від шкірки і насіння. Натерти на середній терці і викласти тонким шаром на лаваш. Зверху можна присипати цукром (якщо яблука кислуваті), додати дрібку кориці.
яблучний штрудель на швидку руку - фото крок 4
4. Акуратно згорнути лаваш.
яблучний штрудель на швидку руку - фото крок 5
5. Викласти його швом вниз, щоб він добре тримав форму. До цього часу духовка вже повинна бути добре розігріта.
яблучний штрудель на швидку руку - фото крок 6
6. Змастити зверху розтопленим вершковим маслом. Присипати цукром, корицею. Ви можете використовувати і інші спеції - гвоздику, koriandr і t.d. Надіслати на деко і в духовку при температурі 180 градусів.
яблучний штрудель на швидку руку - фото крок 7
7. Випікається штрудель досить швидко - вже приблизно через 15-20 хвилин десерт буде готовий. Йому потрібно дати трохи охолонути, а потім розрізати і подавати до столу.

Схожі рецепти