Яблучний пиріг на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний смак і аромат, простота приготування і доступність інгредієнтів - ось основні переваги цього пирога. Готуйте цей яблучний пиріг на швидку руку і насолоджуйтеся результатом!
Дуже смачний і ароматний яблучний пиріг полюблять всі ваші домочадці. А ви полюбите цей рецепт подвійно - адже, практично не докладаючи особливих зусиль і не витрачаючи багато часу на приготування, ви отримуєте чудову випічку до чаю і похвали ваших рідних Розповідаю як приготувати яблучний пиріг на швидку руку. Печіть і насолоджуйтеся
- Яблука - 5-6 штук
- Сода - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Соняшникова олія - 0, 5 склянки(rafinirovannoe)
Збити яйця з цукром і додати соняшникову олію. Розмішати.
Яблука очищаємо від шкірки і серцевини. Половину яблук нарізаємо тонкими часточками і злегка присипаємо цукром. Відставляємо в сторонку - нехай просочаться цукром.
Решта яблука натираємо на крупній тертці.
Змішуємо з борошном соду і корицю.
Додаємо в яєчну суміш натерті яблука і борошно з содою і корицею. Все добре перемішуємо.
На змащений олією лист виливаємо половину тіста і викладаємо поверх нього нарізані яблука.
Рівномірно заливаємо рештою тестом і відправляємо випікатися в нагріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.