Яблучний салат із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
У весняно-літній період завжди хочеться більше легких страв. І салати тому не виключення. Намагаємося навіть салати робити більш вітамінними і трав'яними.
При приготуванні цього салату ви можете сир і яблука нарізати кубиками. Але, на мій погляд, з натертими салат виходить ніжніше і смачніше. А в якості заправки підійде не тільки сметана, але і рослинне або оливкове масло.
- Яблуко - 2 штуки
- Салат листовий - 1 Пучков
- Кріп - 1 Пучков
- Петрушка - 1 Пучков
- Цибуля зелена - 1 Пучков
- Помідори - 1 штук
- Сир твердий - 50 грам
- Крем - За смаком
Листя салату помийте, обсушити і крупно наріжте.
Додайте нарізаний помідор.
Натріть на крупній терки яблука і сир.
Додайте нарізану зелень: цибуля, кріп, петрушку.
Заправте салат сметаною і добре перемішайте.
Смачного!
Смачного!