Яблучний пиріг на сметані
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8 - 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Яблучний пиріг на сметані - ніжний і дуже смачний десерт, який не залишить байдужими багатьох поціновувачів солодкого фруктової випічки. Спробуйте здивувати своїх домочадців цим пирогом!
Опис приготування:
Яблучний пиріг на сметані виходить дуже солодким, з насиченим яблучним смаком та ароматом. Якщо ж ви не любите дуже солодку випічку, зменшите кількість цукру за смаком або використовуйте яблука більш кислих сортів.
- Цукор - 1 Склянка
- Крем - 1 Склянка
- chytso - 1 штука
- Мука - 1 Склянка
- Сода - 1/2 чайних ложки (погасити оцтом)
- Яблука - 3 - 5 чайних ложок (середні)
1. У мисці з'єднайте цукор, яйце і сметану. Добре перемішайте до однорідної маси виделкою або вінчиком.
2. Далі додайте соду, перемішайте, щоб вона розподілилася рівномірно. Всипте борошно, вимішайте негусто сметанообразную тісто.
3. Яблука вимийте, звільніть від серединки і наріжте часточками. Половину яблучних часточок рівномірно викладіть у форму. Залийте половиною тесту.
4. Тепер викладіть залишилися яблука, поверх них рівномірно розподіліть тісто.
5. Випікайте при 180 ° С 35-40 хвилин. У мене духовка електрична, в газовій час приготування може дещо відрізнятися. Охолоджувати пиріг у формі. Яблучний пиріг на сметані готовий! Смачного!