Рецепт Яблучний пиріг на сметані фото

Яблучний пиріг на сметані
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Яблука
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8 - 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Яблучний пиріг на сметані - ніжний і дуже смачний десерт, який не залишить байдужими багатьох поціновувачів солодкого фруктової випічки. Спробуйте здивувати своїх домочадців цим пирогом!

Опис приготування:

Яблучний пиріг на сметані виходить дуже солодким, з насиченим яблучним смаком та ароматом. Якщо ж ви не любите дуже солодку випічку, зменшите кількість цукру за смаком або використовуйте яблука більш кислих сортів.

  • Цукор - 1 Склянка
  • Крем - 1 Склянка
  • chytso - 1 штука
  • Мука - 1 Склянка
  • Сода - 1/2 чайних ложки (погасити оцтом)
  • Яблука - 3 - 5 чайних ложок (середні)
яблучний пиріг на сметані - фото крок 1
1. У мисці з'єднайте цукор, яйце і сметану. Добре перемішайте до однорідної маси виделкою або вінчиком.
яблучний пиріг на сметані - фото крок 2
2. Далі додайте соду, перемішайте, щоб вона розподілилася рівномірно. Всипте борошно, вимішайте негусто сметанообразную тісто.
яблучний пиріг на сметані - фото крок 3
3. Яблука вимийте, звільніть від серединки і наріжте часточками. Половину яблучних часточок рівномірно викладіть у форму. Залийте половиною тесту.
яблучний пиріг на сметані - фото крок 4
4. Тепер викладіть залишилися яблука, поверх них рівномірно розподіліть тісто.
яблучний пиріг на сметані - фото крок 5
5. Випікайте при 180 ° С 35-40 хвилин. У мене духовка електрична, в газовій час приготування може дещо відрізнятися. Охолоджувати пиріг у формі. Яблучний пиріг на сметані готовий! Смачного!

Схожі рецепти