Рецепт Яблучний пиріг Маринчині Творінкі фото

Яблучний пиріг Маринчині Творінкі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Бісквітне тісто
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Яблучних пирогів багато не буває! Рецепт цього яблучного пирога я побачила на ютубі на каналі"Маринчині Творінкі" . Зацікавило, приготувала і тепер вирішила поділитися ним з вами.

Опис приготування:

Незважаючи на досить великий набір інгредієнтів, готується дана випічка досить легко і швидко. Я б сказала рецепт із серії - на швидку руку, впорається будь-який початківець кулінар. Підкуповує даний рецепт ще й тим, що тут відсутня вершкове масло, маргарин або майонез. А ось сам пиріг по структурі виходить дуже ніжний, повітряний і смачний! неодмінно спробуйте! А як приготувати яблучний пиріг Маринчині Творінкі я розповім докладно в покроковому рецепті нижче.

  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка (тісто)
  • Борошно - 2 склянки (тісто)
  • Рослинна олія - 0, 5 склянки
  • Молоко - 0, 5 склянки (холодну)
  • Ванілін - 1 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач тіста - 10 грам
  • Яблука - 2-3 штук (великі)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 40 грам (крихта)
  • Борошно - 100 грам (крихта)
  • Обкладинка - За смаком
яблучний пиріг Маринчині Творінкі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
яблучний пиріг Маринчині Творінкі - фото крок 2
Насамперед приготуйте крихту. Для цього з'єднаєте борошно, цукор і холодне вершкове масло, нарізане кубиками. Перетріть руками до стану крихт і приберіть посипання поки в холодильник.
яблучний пиріг Маринчині Творінкі - фото крок 3
В окремій глибокій мисці з'єднайте яйця, цукор, ванілін і сіль. Збийте до появи білої піни.
яблучний пиріг Маринчині Творінкі - фото крок 4
Додайте рослинне масло і молоко, продовжуючи збивати.
яблучний пиріг Маринчині Творінкі - фото крок 5
Насипте борошно і розпушувач. Збийте все ще раз.
яблучний пиріг Маринчині Творінкі - фото крок 6
Має вийти тісто, по консистенції приблизно як сметана.
яблучний пиріг Маринчині Творінкі - фото крок 7
Форму для випічки змастіть маслом, дно і боки присипте борошном або манкою. Рівномірно розподіліть тісто.
яблучний пиріг Маринчині Творінкі - фото крок 8
Яблука наріжте часточками і розподіліть зверху в будь-якому порядку. Шкірку можна зняти або залишити - на ваш вибір. Посипте яблука корицею. Якщо ви не любите аромат кориці, то можете її виключити.
яблучний пиріг Маринчині Творінкі - фото крок 9
Зверху посипте все рівномірно крихтою, яку ми приготували на самому початку.
яблучний пиріг Маринчині Творінкі - фото крок 10
Надішліть форму в розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 1 час. Яблучний пиріг Маринчині Творінкі готовий.
яблучний пиріг Маринчині Творінкі - фото крок 11
Нарізаємо пиріг на порційні шматочки і подаємо до столу. З чаєм, кави або молоком - дуже смачно! Смачного!

Схожі рецепти