Рецепт Яблучний пиріг-чізкейк фото

Яблучний пиріг-чізкейк
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Молочні продукти, Фрукти, Сир, Пісочне тісто, Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Чізкейк

Для любителів сирної і яблучної випічки ділюся цікавим рецептом, як приготувати яблучний пиріг-чізкейк. Сипуче тісто, повітряний сирний шар і ніжний яблучний верх - ідеальний пиріг!

Для випічки цього смачного пирога доведеться набратися терпіння, т. До. Яблучний чізкейк готується в кілька етапів. Але якщо розбити всі на послідовні кроки, то у вас не виникне жодних труднощів, а результат перевершить всі очікування. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Борошно - 250 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Цукор невеликий - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 2 штуки(1 шт - в тісто; 1 шт - в сирну начинку)
  • Сир 9% - 250 грам
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Крем - 3-4 Ст. Ложок
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Яблуко - 3 штуки (кисло-солодке)
  • Цукор - 1/3 склянки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Склянка
яблучний пиріг-чізкейк - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти для тіста.
яблучний пиріг-чізкейк - фото крок 2
Борошно, цукор і вершкове масло перетріть в крихту, додайте яйце і замісити тісто. Зберіть тісто в кулю і загорніть в харчову плівку, залиште в холодильнику на 1 час.
яблучний пиріг-чізкейк - фото крок 3
Тісто розділяється на дві частини: 2/3 і 1/3. Більшу частину тонко розкачати і розподіліть руками за формою для запікання (у мене рознімне кільце, d - 22 см), сформуйте бортики. Наколи тісто виделкою, поставте в розігріту до 200 ° С духовку на 15 хвилин.
яблучний пиріг-чізкейк - фото крок 4
Підготуйте необхідні продукти для начинки.
яблучний пиріг-чізкейк - фото крок 5
У измельчителе з'єднайте сир, цукрову пудру, сметану і корицю, пробийте до однорідності. Додайте яйце і збийте.
яблучний пиріг-чізкейк - фото крок 6
Вилийте начинку всередину коржа, поставте запікати в духовку при 160 ° С 1 час. Начинка повинна схопитися, стати щільною. Залиште остигати в духовці.
яблучний пиріг-чізкейк - фото крок 7
Підготуйте інгредієнти для яблучної начинки.
яблучний пиріг-чізкейк - фото крок 8
Очистіть яблука, наріжте дрібними кубиками. Додайте крохмаль, корицю, цукор (1/3 склянки) і перемішайте. На гарячій сковороді розтопіть 1 ст. L. Цукру, додайте яблука, перемішайте. Влийте воду і млоїте до м'якості яблук. Зніміть з вогню, остудіть.
яблучний пиріг-чізкейк - фото крок 9
Викладіть яблучний шар поверх сирного.
яблучний пиріг-чізкейк - фото крок 10
Тісто розкачати в тонкий пласт, розріжте на тонкі смужки, розмістіть їх поверх яблучної начинки у вигляді решітки. Поставте пиріг пекти в духовку при 220 ° С 15 хвилин. Зніміть кільце, дайте пирога охолонути.
яблучний пиріг-чізкейк - фото крок 11
Приємного чаювання!

Схожі рецепти