Яблучний чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Яблучний чізкейк без випічки - легкий і швидкий десерт, який припаде до смаку і маленьким дітям, і дорослим ласунам. На відміну від класичного рецепту, постараємося максимально знизить калорії.
Чізкейк без випічки готується дуже швидко і викладається в красиву прозору посуд шарами. Можна їсти відразу або охолодити хвилин 15 в холодильнику до подачі. Подробиці, як приготувати яблучний чізкейк без випічки, дивіться в покроковому рецепті.
- Яблуко - 1 штука
- Крем-сир - 330 грам
- Йогурт (грецький) - 4 Ст. Ложки
- Мед рідкий - 2 Ст. Ложки (золотий сироп або кленовий сироп)
- Ванілін - 1 щіпка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Крекери - 50 грам (крихта)
Підготуйте необхідні продукти. Яблуко вимийте, крекери подрібніть в крихту. Цукор і корицю перемішайте.
Крем-сир, сметану, ванілін і мед з'єднайте в мисці, перемішайте до однорідності.
Яблуко очистіть, наріжте дрібними кубиками. З'єднайте з коричн цукром, перемішайте.
На сковороді розігрійте масло, обсмажте на сильному вогні підготовлені яблука, помішуючи лопаткою. Розтанув цукор з корицею покриє яблука, зніміть з вогню.
Викладайте чізкейк в келихи або красиві банки шарами: крекерная крихта, сирно-сметанний суміш, яблука і т.Д.
До подачі готовий яблучний чізкейк без випічки поставте в холодильник. Смачного!