Випічка з грушею
(покроковий рецепт з фото)
В осінній урожай груш гріх не спекти щось смачненьке зі стиглої, соковитою грушею. Дивіться, як приготувати випічку з грушею, яка не вимагає особливих зусиль. Просто і зі смаком.
Такий пиріг дуже святково виглядає і підійде навіть для подачі на святковий стіл. Рекомендую спробувати ніжний всередині пиріг з хрусткою і золотистою скоринкою зовні. Така випічка вам точно припаде до душі.
- Груші - 3-4 штук
- Яйця - 1-2 штук
- Цукор - 1/2 склянки
- Крем - 200 грам
- Згущене молоко - 200 грам
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - 8 грам
- Сода харчова - 1/2 чайних ложки (гашене оцтом)
- Горіхи волоські - 50 грам
- Борошно - 1-2 склянок

У чаші міксера збийте яйця з цукром, додайте сметану, згущене молоко, щіпку солі, ванілін, гашене соду і поступово додайте борошно. Консистенція тіста повинна вийти, як на оладки. Вилийте тісто в змащену маслом форму. Зверху розкладіть часточки груші та горіхи.

Надсилайте пиріг в розігріту на 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Гарячого пирога дайте охолонути, дістаньте його з форми і присипте цукровою пудрою. Можна подавати до столу.