Рецепт Випічка з грушею фото

Випічка з грушею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Груша
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Пироги

В осінній урожай груш гріх не спекти щось смачненьке зі стиглої, соковитою грушею. Дивіться, як приготувати випічку з грушею, яка не вимагає особливих зусиль. Просто і зі смаком.

Такий пиріг дуже святково виглядає і підійде навіть для подачі на святковий стіл. Рекомендую спробувати ніжний всередині пиріг з хрусткою і золотистою скоринкою зовні. Така випічка вам точно припаде до душі.

  • Груші - 3-4 штук
  • Яйця - 1-2 штук
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Крем - 200 грам
  • Згущене молоко - 200 грам
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванілін - 8 грам
  • Сода харчова - 1/2 чайних ложки (гашене оцтом)
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Борошно - 1-2 склянок
випічка з грушею - фото крок 1
У чаші міксера збийте яйця з цукром, додайте сметану, згущене молоко, щіпку солі, ванілін, гашене соду і поступово додайте борошно. Консистенція тіста повинна вийти, як на оладки. Вилийте тісто в змащену маслом форму. Зверху розкладіть часточки груші та горіхи.
випічка з грушею - фото крок 2
Надсилайте пиріг в розігріту на 180 градусів духовку на 30 хвилин.
випічка з грушею - фото крок 3
Гарячого пирога дайте охолонути, дістаньте його з форми і присипте цукровою пудрою. Можна подавати до столу.

Схожі рецепти