Випічка для діабетиків
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви зіткнулися з такою недугою, як діабет, то доводиться коригувати своє меню. Їсти смачно хочеться як і раніше, тому я розповім вам, як приготувати випічку для діабетиків.
Такі оладки виходять дуже смачними і поживними, а головне не зашкодять вашому здоров'ю. Якщо вам поки складно відязикатися від звичної солодощі страв, можете додати цукрозамінник. Подавайте оладки гарячими або теплими з чаєм. Смачного!
- Банан - 3 штуки
- Вівсяні пластівці - 150 грам (звичайні)
- Цільнозернове борошно - 50 грам
- Йогурт натуральний - 100 грам
- Яйця - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Мелена кориця - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1
1 стакан води закип'ятіть в каструлі і варіть пластівці 2-5 хвилини. Потім зніміть з вогню і дайте каші охолонути.
2
Банани перетворите в пюре, змішайте їх з йогуртом і додайте до остигнула каші. Все змішайте, потім вбийте яйце і знову перемішайте.
3
У мисці змішайте борошно, розпушувач, сіль і корицю. І з'єднайте її з вівсяної сумішшю. Замісити тісто.
4
Сковороду розжарити і викладайте по 1 ст.Л. Тесту і обсмажуйте оладки з 2 сторін.