Рецепт Віденський яблучний штрудель фото

Віденський яблучний штрудель
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , На сніданок , Десерт , День народження , Ситний сніданок
Випічка , Пироги , Струдель
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Традиційний австрійський рецепт яблучного штруделя.

Кількість порцій: 3-4
  • Мука - 300 грам (тісто)
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Олія - 30 мілілітрів
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Яблуко - 6 штук (начинка)
  • Цедра лимона - 1 штука
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Родзинки - 1 щіпка
віденський яблучний штрудель - фото крок 1
Тісто: Змішуємо інгредієнти для тіста. Місіть вручну. Сформуйте липкий шар, змастіть маслом і залиште на 1 час.
віденський яблучний штрудель - фото крок 2
Змішуємо всі інгредієнти для начинки. Злийте зайвий сік перед заправкою.
віденський яблучний штрудель - фото крок 3
По закінченню 1 годину, розкачати тісто тонким листом. Посипте трохи борошна на робочу поверхню столу для того, щоб уникнути прилипання.
віденський яблучний штрудель - фото крок 4
Гарненько розтягніть тісто руками.
віденський яблучний штрудель - фото крок 5
Викладаємо хлібні крихти і начинку на тісто.
віденський яблучний штрудель - фото крок 6
Загортаємо пиріг начинкою всередину.
віденський яблучний штрудель - фото крок 7
Ми залишаємо трохи місця з одного краю.
віденський яблучний штрудель - фото крок 8
Навертаються залишився край на попередній. Викладаємо штрудель в духовку і випікаємо близько 90 хвилин при 180 градусах.
віденський яблучний штрудель - фото крок 9
Зверху посипати цукровою пудрою.

Схожі рецепти