Відбивні з індички
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички вважається дієтичним. Воно дуже смачне і ніжне. Я роблю відбивні з індички. Вони виходять ніжними, все в моїй родині оцінили це блюдо. Пропоную його рецепт.
Відбивні з індички майже дієтичне блюдо. Відбивні з індички я подаю з різними овочами, які є в даний момент вдома. Відбивні з індички можна їсти і з будь-яким гарніром - рисом, гречкой, картопляним пюре. Відбивні виходять соковитими і ароматними. Смачного!
- Філе індички - 500 грам
- Яйця - 2-3 штук
- Вода - 1/2 склянки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Петрушка - За смаком (для прикраси готового блюда)
- Панірувальні сухарі - 3/4 склянки (можна замінити борошном)
1. Приготуйте всі продукти для відбивних. Філе індички промийте, просушіть паперовим рушником.
2. Відбиваємо філе кухонним молоточком. Солимо і перчимо. Можна додати будь-які спеції: сушений кріп, kurkumu, сушений часник. Яйця збийте з водою. Занурте туди відбивну, потім опустіть її в сухарі.
3. Масло вилийте в сковороду, прогрійте гарненько. Викладіть в нього відбивні.
4. Відбивні смажаться по 5 хвилин з кожного боку. Якщо смажаться дуже інтенсивно, зменшіть вогонь. Можете прикрити кришкою, коли переверне на іншу сторону. Подавайте відбивні, посипавши петрушккой з улюбленим соусом і гарніром з каші, овочів.