Рецепт Відбивні з індички фото

Відбивні з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Легка вечеря
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

М'ясо індички вважається дієтичним. Воно дуже смачне і ніжне. Я роблю відбивні з індички. Вони виходять ніжними, все в моїй родині оцінили це блюдо. Пропоную його рецепт.

Опис приготування:

Відбивні з індички майже дієтичне блюдо. Відбивні з індички я подаю з різними овочами, які є в даний момент вдома. Відбивні з індички можна їсти і з будь-яким гарніром - рисом, гречкой, картопляним пюре. Відбивні виходять соковитими і ароматними. Смачного!

  • Філе індички - 500 грам
  • Яйця - 2-3 штук
  • Вода - 1/2 склянки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Рослинна олія - 0, 5 склянки
  • Петрушка - За смаком (для прикраси готового блюда)
  • Панірувальні сухарі - 3/4 склянки (можна замінити борошном)
відбивні з індички - фото крок 1
1. Приготуйте всі продукти для відбивних. Філе індички промийте, просушіть паперовим рушником.
відбивні з індички - фото крок 2
2. Відбиваємо філе кухонним молоточком. Солимо і перчимо. Можна додати будь-які спеції: сушений кріп, kurkumu, сушений часник. Яйця збийте з водою. Занурте туди відбивну, потім опустіть її в сухарі.
відбивні з індички - фото крок 3
3. Масло вилийте в сковороду, прогрійте гарненько. Викладіть в нього відбивні.
відбивні з індички - фото крок 4
4. Відбивні смажаться по 5 хвилин з кожного боку. Якщо смажаться дуже інтенсивно, зменшіть вогонь. Можете прикрити кришкою, коли переверне на іншу сторону. Подавайте відбивні, посипавши петрушккой з улюбленим соусом і гарніром з каші, овочів.

Схожі рецепти