Відбивні з індички в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати відбивні з індички в мікрохвильовці. Це смачне, ситне і дуже просте в приготуванні блюдо, яке відмінно поєднується практично з будь-яким гарніром. Раджу!
Цей простий рецепт відбивних з індички в мікрохвильовці - для вас! Виходить відмінний варіант ситного і смачного вечері на кожен день, варто тільки доповнити котлетки улюбленим гарніром - і все, вважайте, що нагодували всіх! одне врахуйте: потужності в різних моделях мікрохвильових печей різні, тому якщо у мене на підготовку йде 7 хвилин, не факт, , що і ваші відбивні так само приготуються, краще перевіряйте їх, періодично вимикаючи мікрохвильовку. Коли при натисканні перестане виділятися рожевий сік - блюдо готово!
- Філе індички - 400 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Сир твердий - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Борошно - 1 Склянка
1. Нарізаємо порційними шматочками індичку, відбиваємо з двох сторін кожен шматочок. Натираємо сіллю і спеціями.
2. Борошно просеем в плоску тарілку, а яйця збиваємо до однорідності з молоком і щіпкою солі. Кожен шматочок м'яса перед смаженням опускаємо спочатку в яєчну суміш, потім - в борошно.
3. Відправимо підготовлені котлетки в мікроволковку в спеціальній скляній формі, змащеній маслом. При повній потужності виставимо таймер на 5 хвилин. Тим часом натерти сир і змішаємо його з подрібненою зеленню.
4. Коли почуєте характерний аромат, виймайте котлети з мікрохвильовки і перевертайте їх на інший бік. Посипте сирної сумішшю і відправте їх ще на 2-3 хвилини в мікрохвильову піч. Готово!