Рецепт Відбивні з індички з сиром фото

Відбивні з індички з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Корисні, смачні і дуже апетитні - це відбивні з індички з сиром в домашніх умовах. Відмінне блюдо для дорослих і дітей, вельми просте в приготуванні.

Опис приготування:

Це класичний рецепт відбивних з індички з сиром, яка не передбачає нічого зайвого. Ця страва підійде для зайнятих господинь, яким потрібно швидко і смачно нагодувати сім'ю. При бажанні такі відбивні можна доповнити різноманітними спеціями для птиці, маринадом або овочами, наприклад.

1. Отже, для початку філе індички необхідно помити і насухо обтерти паперовим рушником.

2. Нарізати порційними шматочками і злегка відбити.

3. Посолити і поперчити кожну відбивну з двох сторін і відкласти в сторону на пару хвилин.

4. Тим часом збити в тарілці яйце з дрібкою солі і перцю.

5. Сир натерти на тертці і додати в яйце, залишивши жменю для прикраси перед подачею.

6. Кожен шматочок вмочити в яєчно-сирної маси, а потім в панірувальні сухарі.

7. На сковороду з розігрітою олією викладати і смажити відбивні з індички з сиром в домашніх умовах до апетитної скориночки.

8. Знявши їх з вогню, злегка промокнути зайве масло паперовою серветкою, присипати тертим сиром і можна подавати до столу.

Смачного!

  • Філе індички - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 150 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
Це класичний рецепт відбивних з індички з сиром, яка не передбачає нічого зайвого. Ця страва підійде для зайнятих господинь, яким потрібно швидко і смачно нагодувати сім'ю. При бажанні такі відбивні можна доповнити різноманітними спеціями для птиці, маринадом або овочами, наприклад.

1. Отже, для початку філе індички необхідно помити і насухо обтерти паперовим рушником.

2. Нарізати порційними шматочками і злегка відбити.

3. Посолити і поперчити кожну відбивну з двох сторін і відкласти в сторону на пару хвилин.

4. Тим часом збити в тарілці яйце з дрібкою солі і перцю.

5. Сир натерти на тертці і додати в яйце, залишивши жменю для прикраси перед подачею.

6. Кожен шматочок вмочити в яєчно-сирної маси, а потім в панірувальні сухарі.

7. На сковороду з розігрітою олією викладати і смажити відбивні з індички з сиром в домашніх умовах до апетитної скориночки.

8. Знявши їх з вогню, злегка промокнути зайве масло паперовою серветкою, присипати тертим сиром і можна подавати до столу.

Смачного!

Схожі рецепти