Рецепт Відбивні з чорносливом фото

Відбивні з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Свинина , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 40 хв.

Я розповім, як приготувати відбивні з чорносливом, - оригінальні, соковиті, м'які і просто надзвичайно смачні. Це займе час, але на виході ви отримаєте повноцінне блюдо на обід, воно того варте!

Опис приготування:

Якщо у вас в родині люблять м'ясо, але банальні котлети вже всім набридли, рекомендую цей рецепт приготування відбивних з чорносливом, - простий і бюджетний спосіб урізноманітнити обідній стіл, здивувати гостей і близьких, та й самому насолодиться новим і таким незвичайним поєднанням м'яса з чорносливом. Дуже смачно, готуємо?

Рецепт:

1. Свинину для початку дістанемо розморозитися, а чорнослив промиваємо, і заливаємо окропом на деякий час.

2. Займемося поки овочами. Цибуля і моркву моєму, чистимо і дрібно рубаємо, або ж подрібнити в блендері або трьом на тертці, - кому як подобається.

3. Як тільки м'ясо розморозиться, ріжемо його на порційні шматочки товщиною приблизно в сантиметр, ретельно відбиваємо, і натираємо сіллю, перцем і спеціями за смаком. Залишимо поки осторонь просочуватися.

4. Тепер підготуємо посуд для запікання. Найкраще взяти скляне блюдо з бортиками. Викладаємо на нього спочатку наші овочі, потім м'ясо, а потім чорнослив.

5. Зверху змажемо все сметаною, і натремо твердий сир, щоб потім утворилася рум'яна кірочка. Додамо в блюдо приблизно півсклянки чистої води, і відправляємо в розпечену духовку на 40 хвилин.

Готово! При подачі рекомендую прикрасити листям салату і гілочкою базиліка, і подати як окреме повноцінне блюдо на святковий стіл, або ж подавати вже разом з обраним гарніром, наприклад рисом або картопляним пюре. Я впевнена, що вам сподобається цей простий рецепт відбивних з чорносливом в духовці своєю м'якістю і ніжним смаком. Смачного!


  • Свинина - 300 грам
  • Чорнослив - 200 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Крем - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Спеції для м'яса - - За смаком
Якщо у вас в родині люблять м'ясо, але банальні котлети вже всім набридли, рекомендую цей рецепт приготування відбивних з чорносливом, - простий і бюджетний спосіб урізноманітнити обідній стіл, здивувати гостей і близьких, та й самому насолодиться новим і таким незвичайним поєднанням м'яса з чорносливом. Дуже смачно, готуємо?

Рецепт:

1. Свинину для початку дістанемо розморозитися, а чорнослив промиваємо, і заливаємо окропом на деякий час.

2. Займемося поки овочами. Цибуля і моркву моєму, чистимо і дрібно рубаємо, або ж подрібнити в блендері або трьом на тертці, - кому як подобається.

3. Як тільки м'ясо розморозиться, ріжемо його на порційні шматочки товщиною приблизно в сантиметр, ретельно відбиваємо, і натираємо сіллю, перцем і спеціями за смаком. Залишимо поки осторонь просочуватися.

4. Тепер підготуємо посуд для запікання. Найкраще взяти скляне блюдо з бортиками. Викладаємо на нього спочатку наші овочі, потім м'ясо, а потім чорнослив.

5. Зверху змажемо все сметаною, і натремо твердий сир, щоб потім утворилася рум'яна кірочка. Додамо в блюдо приблизно півсклянки чистої води, і відправляємо в розпечену духовку на 40 хвилин.

Готово! При подачі рекомендую прикрасити листям салату і гілочкою базиліка, і подати як окреме повноцінне блюдо на святковий стіл, або ж подавати вже разом з обраним гарніром, наприклад рисом або картопляним пюре. Я впевнена, що вам сподобається цей простий рецепт відбивних з чорносливом в духовці своєю м'якістю і ніжним смаком. Смачного!

Схожі рецепти