Відбивні з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Я розповім, як приготувати відбивні з чорносливом, - оригінальні, соковиті, м'які і просто надзвичайно смачні. Це займе час, але на виході ви отримаєте повноцінне блюдо на обід, воно того варте!
Якщо у вас в родині люблять м'ясо, але банальні котлети вже всім набридли, рекомендую цей рецепт приготування відбивних з чорносливом, - простий і бюджетний спосіб урізноманітнити обідній стіл, здивувати гостей і близьких, та й самому насолодиться новим і таким незвичайним поєднанням м'яса з чорносливом. Дуже смачно, готуємо?
Рецепт:
1. Свинину для початку дістанемо розморозитися, а чорнослив промиваємо, і заливаємо окропом на деякий час.
2. Займемося поки овочами. Цибуля і моркву моєму, чистимо і дрібно рубаємо, або ж подрібнити в блендері або трьом на тертці, - кому як подобається.
3. Як тільки м'ясо розморозиться, ріжемо його на порційні шматочки товщиною приблизно в сантиметр, ретельно відбиваємо, і натираємо сіллю, перцем і спеціями за смаком. Залишимо поки осторонь просочуватися.
4. Тепер підготуємо посуд для запікання. Найкраще взяти скляне блюдо з бортиками. Викладаємо на нього спочатку наші овочі, потім м'ясо, а потім чорнослив.
5. Зверху змажемо все сметаною, і натремо твердий сир, щоб потім утворилася рум'яна кірочка. Додамо в блюдо приблизно півсклянки чистої води, і відправляємо в розпечену духовку на 40 хвилин.
Готово! При подачі рекомендую прикрасити листям салату і гілочкою базиліка, і подати як окреме повноцінне блюдо на святковий стіл, або ж подавати вже разом з обраним гарніром, наприклад рисом або картопляним пюре. Я впевнена, що вам сподобається цей простий рецепт відбивних з чорносливом в духовці своєю м'якістю і ніжним смаком. Смачного!
- Свинина - 300 грам
- Чорнослив - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Крем - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Спеції для м'яса - - За смаком
Рецепт:
1. Свинину для початку дістанемо розморозитися, а чорнослив промиваємо, і заливаємо окропом на деякий час.
2. Займемося поки овочами. Цибуля і моркву моєму, чистимо і дрібно рубаємо, або ж подрібнити в блендері або трьом на тертці, - кому як подобається.
3. Як тільки м'ясо розморозиться, ріжемо його на порційні шматочки товщиною приблизно в сантиметр, ретельно відбиваємо, і натираємо сіллю, перцем і спеціями за смаком. Залишимо поки осторонь просочуватися.
4. Тепер підготуємо посуд для запікання. Найкраще взяти скляне блюдо з бортиками. Викладаємо на нього спочатку наші овочі, потім м'ясо, а потім чорнослив.
5. Зверху змажемо все сметаною, і натремо твердий сир, щоб потім утворилася рум'яна кірочка. Додамо в блюдо приблизно півсклянки чистої води, і відправляємо в розпечену духовку на 40 хвилин.
Готово! При подачі рекомендую прикрасити листям салату і гілочкою базиліка, і подати як окреме повноцінне блюдо на святковий стіл, або ж подавати вже разом з обраним гарніром, наприклад рисом або картопляним пюре. Я впевнена, що вам сподобається цей простий рецепт відбивних з чорносливом в духовці своєю м'якістю і ніжним смаком. Смачного!