Рецепт Відбивні під сиром фото

Відбивні під сиром
(покроковий рецепт з фото)

Чеська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 25 хв.

Вашій увазі класичний рецепт відбивних під сиром, вони виходять дуже м'якими, смачними і соковитими, так що за цим рецептом приготуєте відмінне ситне блюдо до святкового або сімейного обіду.

Опис приготування:

Немає нічого складного в тому, як приготувати відбивні під сиром так, щоб вони ще й вдалися смачними і соковитими. Звичайно, це досить-таки калорійне і не цілком бюджетне блюдо, але на святковий стіл, або до сімейного обіду, - саме те! особливо, якщо подавати прямо відразу ж, з пилу-жару, - аромат і апетитний вигляд нікого не залишать байдужими! приступимо?

Рецепт:

1. М'ясо нарізаємо на порційні шматочки приблизно в півтора-два сантиметри товщиною кожен.

2. Відбиваємо кожну відбивну молотком, і обвалюють у мисочці з борошном.

3. А тепер невеликий секрет, - щоб приправи з м'яса не обсипалися, найкраще додати їх до яйцю. Для цього яйце вбиваємо в окрему мисочку, злегка збиваємо вінчиком або виделкою, і змішуємо з сіллю, перцем і приправами.

4. І вже тепер кожну відбивну виймаємо з борошна, і занурюємо в яєчну суміш.

5. Розігріваємо на плиті сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо кожну відбивну до утворення золотистої скоринки з кожного боку.

6. Викладаємо відбивні на деко не дуже щільно один до одного.

7. Твердий сир тремо на тертці і посипаємо кожну відбивну зверху. Можете також додати посічену зелень, часник або помідор.

8. Відправляємо в розпечену духовку на 10 хвилин.

Готово! Мало того, що такий простий рецепт відбивних під сиром задовольнить навіть самим витонченим смаковим вимогам, так ще і готується таке блюдо за дві секунди. Смачного!


  • Свинина - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 50 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль - 3 щіпки
  • Перець - 2 щіпки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Немає нічого складного в тому, як приготувати відбивні під сиром так, щоб вони ще й вдалися смачними і соковитими. Звичайно, це досить-таки калорійне і не цілком бюджетне блюдо, але на святковий стіл, або до сімейного обіду, - саме те! особливо, якщо подавати прямо відразу ж, з пилу-жару, - аромат і апетитний вигляд нікого не залишать байдужими! приступимо?

Рецепт:

1. М'ясо нарізаємо на порційні шматочки приблизно в півтора-два сантиметри товщиною кожен.

2. Відбиваємо кожну відбивну молотком, і обвалюють у мисочці з борошном.

3. А тепер невеликий секрет, - щоб приправи з м'яса не обсипалися, найкраще додати їх до яйцю. Для цього яйце вбиваємо в окрему мисочку, злегка збиваємо вінчиком або виделкою, і змішуємо з сіллю, перцем і приправами.

4. І вже тепер кожну відбивну виймаємо з борошна, і занурюємо в яєчну суміш.

5. Розігріваємо на плиті сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо кожну відбивну до утворення золотистої скоринки з кожного боку.

6. Викладаємо відбивні на деко не дуже щільно один до одного.

7. Твердий сир тремо на тертці і посипаємо кожну відбивну зверху. Можете також додати посічену зелень, часник або помідор.

8. Відправляємо в розпечену духовку на 10 хвилин.

Готово! Мало того, що такий простий рецепт відбивних під сиром задовольнить навіть самим витонченим смаковим вимогам, так ще і готується таке блюдо за дві секунди. Смачного!

Схожі рецепти