Рецепт Відбивні під сиром фото

Відбивні під сиром
(покроковий рецепт з фото)

Чеська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Обід за 30 хвилин
Гарячі страви, Відбивні

Вашій увазі класичний рецепт відбивних під сиром, вони виходять дуже м'якими, смачними і соковитими, так що за цим рецептом приготуєте відмінне ситне блюдо до святкового або сімейного обіду.

Немає нічого складного в тому, як приготувати відбивні під сиром так, щоб вони ще й вдалися смачними і соковитими. Звичайно, це досить-таки калорійне і не цілком бюджетне блюдо, але на святковий стіл, або до сімейного обіду, - саме те! особливо, якщо подавати прямо відразу ж, з пилу-жару, - аромат і апетитний вигляд нікого не залишать байдужими! приступимо?

Рецепт:

1. М'ясо нарізаємо на порційні шматочки приблизно в півтора-два сантиметри товщиною кожен.

2. Відбиваємо кожну відбивну молотком, і обвалюють у мисочці з борошном.

3. А тепер невеликий секрет, - щоб приправи з м'яса не обсипалися, найкраще додати їх до яйцю. Для цього яйце вбиваємо в окрему мисочку, злегка збиваємо вінчиком або виделкою, і змішуємо з сіллю, перцем і приправами.

4. І вже тепер кожну відбивну виймаємо з борошна, і занурюємо в яєчну суміш.

5. Розігріваємо на плиті сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо кожну відбивну до утворення золотистої скоринки з кожного боку.

6. Викладаємо відбивні на деко не дуже щільно один до одного.

7. Твердий сир тремо на тертці і посипаємо кожну відбивну зверху. Можете також додати посічену зелень, часник або помідор.

8. Відправляємо в розпечену духовку на 10 хвилин.

Готово! Мало того, що такий простий рецепт відбивних під сиром задовольнить навіть самим витонченим смаковим вимогам, так ще і готується таке блюдо за дві секунди. Смачного!


  • Свинина - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 50 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль - 3 щіпки
  • Перець - 2 щіпки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Немає нічого складного в тому, як приготувати відбивні під сиром так, щоб вони ще й вдалися смачними і соковитими. Звичайно, це досить-таки калорійне і не цілком бюджетне блюдо, але на святковий стіл, або до сімейного обіду, - саме те! особливо, якщо подавати прямо відразу ж, з пилу-жару, - аромат і апетитний вигляд нікого не залишать байдужими! приступимо?

Рецепт:

1. М'ясо нарізаємо на порційні шматочки приблизно в півтора-два сантиметри товщиною кожен.

2. Відбиваємо кожну відбивну молотком, і обвалюють у мисочці з борошном.

3. А тепер невеликий секрет, - щоб приправи з м'яса не обсипалися, найкраще додати їх до яйцю. Для цього яйце вбиваємо в окрему мисочку, злегка збиваємо вінчиком або виделкою, і змішуємо з сіллю, перцем і приправами.

4. І вже тепер кожну відбивну виймаємо з борошна, і занурюємо в яєчну суміш.

5. Розігріваємо на плиті сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо кожну відбивну до утворення золотистої скоринки з кожного боку.

6. Викладаємо відбивні на деко не дуже щільно один до одного.

7. Твердий сир тремо на тертці і посипаємо кожну відбивну зверху. Можете також додати посічену зелень, часник або помідор.

8. Відправляємо в розпечену духовку на 10 хвилин.

Готово! Мало того, що такий простий рецепт відбивних під сиром задовольнить навіть самим витонченим смаковим вимогам, так ще і готується таке блюдо за дві секунди. Смачного!

Схожі рецепти