Відбивні під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі класичний рецепт відбивних під сиром, вони виходять дуже м'якими, смачними і соковитими, так що за цим рецептом приготуєте відмінне ситне блюдо до святкового або сімейного обіду.
Немає нічого складного в тому, як приготувати відбивні під сиром так, щоб вони ще й вдалися смачними і соковитими. Звичайно, це досить-таки калорійне і не цілком бюджетне блюдо, але на святковий стіл, або до сімейного обіду, - саме те! особливо, якщо подавати прямо відразу ж, з пилу-жару, - аромат і апетитний вигляд нікого не залишать байдужими! приступимо?
Рецепт:
1. М'ясо нарізаємо на порційні шматочки приблизно в півтора-два сантиметри товщиною кожен.
2. Відбиваємо кожну відбивну молотком, і обвалюють у мисочці з борошном.
3. А тепер невеликий секрет, - щоб приправи з м'яса не обсипалися, найкраще додати їх до яйцю. Для цього яйце вбиваємо в окрему мисочку, злегка збиваємо вінчиком або виделкою, і змішуємо з сіллю, перцем і приправами.
4. І вже тепер кожну відбивну виймаємо з борошна, і занурюємо в яєчну суміш.
5. Розігріваємо на плиті сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо кожну відбивну до утворення золотистої скоринки з кожного боку.
6. Викладаємо відбивні на деко не дуже щільно один до одного.
7. Твердий сир тремо на тертці і посипаємо кожну відбивну зверху. Можете також додати посічену зелень, часник або помідор.
8. Відправляємо в розпечену духовку на 10 хвилин.
Готово! Мало того, що такий простий рецепт відбивних під сиром задовольнить навіть самим витонченим смаковим вимогам, так ще і готується таке блюдо за дві секунди. Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 50 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль - 3 щіпки
- Перець - 2 щіпки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Рецепт:
1. М'ясо нарізаємо на порційні шматочки приблизно в півтора-два сантиметри товщиною кожен.
2. Відбиваємо кожну відбивну молотком, і обвалюють у мисочці з борошном.
3. А тепер невеликий секрет, - щоб приправи з м'яса не обсипалися, найкраще додати їх до яйцю. Для цього яйце вбиваємо в окрему мисочку, злегка збиваємо вінчиком або виделкою, і змішуємо з сіллю, перцем і приправами.
4. І вже тепер кожну відбивну виймаємо з борошна, і занурюємо в яєчну суміш.
5. Розігріваємо на плиті сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо кожну відбивну до утворення золотистої скоринки з кожного боку.
6. Викладаємо відбивні на деко не дуже щільно один до одного.
7. Твердий сир тремо на тертці і посипаємо кожну відбивну зверху. Можете також додати посічену зелень, часник або помідор.
8. Відправляємо в розпечену духовку на 10 хвилин.
Готово! Мало того, що такий простий рецепт відбивних під сиром задовольнить навіть самим витонченим смаковим вимогам, так ще і готується таке блюдо за дві секунди. Смачного!