Рецепт Відбивна по-кріольскі фото

Відбивна по-кріольскі
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділиться класичним рецептом відбивною по-кріольскі. Знайшла його десь в журналі і залишилася в такому дикому захваті, що рекомендую і вам його випробувати! Шалено смачне і м'яке м'ясо вийде!

Опис приготування:

Хочу розповісти, як приготувати відбивну по-кріольскі. Рецепт, насправді, - дуже вдалий, так як м'ясо не висихає, але і над особливою рецептурою маринаду довго думати не потрібно. Всі інгредієнти прості, так що зробити відбивну по-кріольскі вам під силу!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Бульйон - 1 літр
  • Часник - 5 зубчиків
  • Зелень - 1 штука(1 пучок)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Перецьь болгарський - 2 штуки
  • Помідори черрі - 6-8 штук (або два звичайних помідора)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
відбивна по-кріольскі - фото крок 1
1. М'ясо ріжемо, натираємо сіллю і трохи відбиваємо.
відбивна по-кріольскі - фото крок 2
2. Подрібнюємо зелень і часник.
відбивна по-кріольскі - фото крок 3
3. Перемішуємо з м'ясом. Додамо рослинне масло, спеції, сіль і перець за смаком. Залишимо осторонь на 15 хвилин.
відбивна по-кріольскі - фото крок 4
4. У сковороді розігріємо рослинне масло і обсмажити на ньому цибулю, нарізану кільцями.
відбивна по-кріольскі - фото крок 5
5. Коли цибуля вже стане прозоро-золотистим, додамо замариноване м'ясо.
відбивна по-кріольскі - фото крок 6
6. Поверх м'яса викладаємо помідори черрі і нарізані перець. Заливаємо бульйоном, доводимо до кипіння, а потім тушкуємо на маленькому вогні годину-півтора до готовності м'яса. Хай щастить!

Схожі рецепти