Відбивна по-кріольскі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділиться класичним рецептом відбивною по-кріольскі. Знайшла його десь в журналі і залишилася в такому дикому захваті, що рекомендую і вам його випробувати! Шалено смачне і м'яке м'ясо вийде!
Хочу розповісти, як приготувати відбивну по-кріольскі. Рецепт, насправді, - дуже вдалий, так як м'ясо не висихає, але і над особливою рецептурою маринаду довго думати не потрібно. Всі інгредієнти прості, так що зробити відбивну по-кріольскі вам під силу!
- Яловичина - 1 кілограм
- Бульйон - 1 літр
- Часник - 5 зубчиків
- Зелень - 1 штука(1 пучок)
- Цибуля - 2 штуки
- Перецьь болгарський - 2 штуки
- Помідори черрі - 6-8 штук (або два звичайних помідора)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. М'ясо ріжемо, натираємо сіллю і трохи відбиваємо.
2. Подрібнюємо зелень і часник.
3. Перемішуємо з м'ясом. Додамо рослинне масло, спеції, сіль і перець за смаком. Залишимо осторонь на 15 хвилин.
4. У сковороді розігріємо рослинне масло і обсмажити на ньому цибулю, нарізану кільцями.
5. Коли цибуля вже стане прозоро-золотистим, додамо замариноване м'ясо.
6. Поверх м'яса викладаємо помідори черрі і нарізані перець. Заливаємо бульйоном, доводимо до кипіння, а потім тушкуємо на маленькому вогні годину-півтора до готовності м'яса. Хай щастить!