Рецепт Відбивна «Medvejya Cold» фото

Відбивна «Medvejya Cold»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Це дуже ситне і смачне блюдо з м'яса, яке можна приготувати для святкового або повсякденного столу. М'ясо - їжа для справжніх чоловіків. Розповім, як приготувати відбивну"Ведмежа лапа" .

Опис приготування:

Свинину можна сміливо замінити курячим філе. Картопляний кляр зберігає м'ясо соковитим, м'яким і ніжним. Порції виходять великими і ситними. Свого чоловіка ви напевно нагодуйте!

  • Свиняча шийка - 800 грам
  • Картопля - 800-1000 грам
  • Сир - 150 грам
  • Корінь імбиру - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 3 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
відбивна
1. М'ясо наріжте великими шматками розміром з долоню.
відбивна
2. Накрийте його харчовою плівкою і відбийте з обох сторін.
відбивна
3. У ємності змішайте видавлений часник і корінь імбиру, сіль, перець і ложку оливкової олії. Натріть цією сумішшю відбивні.
відбивна
4. Картоплю треба очистити і натерти на дрібній тертці. Посоліть і злийте зайву рідину. Додайте яйце, перемішайте.
відбивна
5. Збийте venchikoi 2 яйця. Занурте відбивну в цей кляр, потім викладіть на подушку з тертої картоплі і накрийте їм же зверху.
відбивна
6. Обсмажуйте на розігрітій сковороді з обох сторін на повільному вогні до золотистого кольору. Потім викладіть тертий сир і дожарівать під закритою кришкою до його розплавлення.
відбивна
7. Ось такі апетитні"ведмежі лапи" у вас повинні вийти!

Схожі рецепти