Рецепт Весняно-літній салат з капусти фото

Весняно-літній салат з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Молочні продукти, Капуста, Морква, Кефір
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, Літні
Салати

Незважаючи на те, що літо добігає кінця, розповім, як приготувати весняно-літній салат з капусти, легкий, хрусткий і апетитний. Родзинкою даного рецепта є закваска на кефірі.

Найпростіші в приготуванні салати, як не дивно, є найсмачнішими - мінімум інгредієнтів і витрат часу. Такий салат складається з невеликої кількості інгредієнтів, головними з яких є капуста, зелень і моркву. Особливістю цієї страви можна назвати сметанним заправку з кефіром і діжонськой гірчицею, вона робить салат легким, свіжим і одночасно пікантним. За бажанням додайте трохи рубаних горіхів, щоб зробити страву більш ситним.

  • Молода капуста - 300 грам
  • Кріп - 50 грам
  • Цибуля зелена - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Кефір - 2 Ст. Ложки
  • Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1, 3 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
весняно-літній салат з капусти - фото крок 1
1. Капусту дрібно наріжте, зелень дрібно нарубати. Соковиту моркву натріть на дрібній тертці і додайте до капусти.
весняно-літній салат з капусти - фото крок 2
2. Сметану змішайте з гірчицею, сіллю, цукром, меленим перцем. Заправте салат і добре перемішайте.
весняно-літній салат з капусти - фото крок 3
3. Прикрасьте салат зеленню або насінням льону. Смачного!

Схожі рецепти