Весняно-літній салат з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на те, що літо добігає кінця, розповім, як приготувати весняно-літній салат з капусти, легкий, хрусткий і апетитний. Родзинкою даного рецепта є закваска на кефірі.
Найпростіші в приготуванні салати, як не дивно, є найсмачнішими - мінімум інгредієнтів і витрат часу. Такий салат складається з невеликої кількості інгредієнтів, головними з яких є капуста, зелень і моркву. Особливістю цієї страви можна назвати сметанним заправку з кефіром і діжонськой гірчицею, вона робить салат легким, свіжим і одночасно пікантним. За бажанням додайте трохи рубаних горіхів, щоб зробити страву більш ситним.
- Молода капуста - 300 грам
- Кріп - 50 грам
- Цибуля зелена - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Кефір - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1, 3 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки

1. Капусту дрібно наріжте, зелень дрібно нарубати. Соковиту моркву натріть на дрібній тертці і додайте до капусти.

2. Сметану змішайте з гірчицею, сіллю, цукром, меленим перцем. Заправте салат і добре перемішайте.

3. Прикрасьте салат зеленню або насінням льону. Смачного!