Рецепт Весняно-літній салат з капусти фото

Весняно-літній салат з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Капуста , Морква , Кефір
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , Літні
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 10 хв.

Незважаючи на те, що літо добігає кінця, розповім, як приготувати весняно-літній салат з капусти, легкий, хрусткий і апетитний. Родзинкою даного рецепта є закваска на кефірі.

Опис приготування:

Найпростіші в приготуванні салати, як не дивно, є найсмачнішими - мінімум інгредієнтів і витрат часу. Такий салат складається з невеликої кількості інгредієнтів, головними з яких є капуста, зелень і моркву. Особливістю цієї страви можна назвати сметанним заправку з кефіром і діжонськой гірчицею, вона робить салат легким, свіжим і одночасно пікантним. За бажанням додайте трохи рубаних горіхів, щоб зробити страву більш ситним.

  • Молода капуста - 300 грам
  • Кріп - 50 грам
  • Цибуля зелена - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Кефір - 2 Ст. Ложки
  • Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1, 3 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
весняно-літній салат з капусти - фото крок 1
1. Капусту дрібно наріжте, зелень дрібно нарубати. Соковиту моркву натріть на дрібній тертці і додайте до капусти.
весняно-літній салат з капусти - фото крок 2
2. Сметану змішайте з гірчицею, сіллю, цукром, меленим перцем. Заправте салат і добре перемішайте.
весняно-літній салат з капусти - фото крок 3
3. Прикрасьте салат зеленню або насінням льону. Смачного!

Схожі рецепти