Весняний салат з авокадо і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися легким салатом з ароматом весни! Соковитий свіжий огірочок, шматочки вершкового авокадо і багато зелені - для весняного сніданку саме те. Отже, уважно читайте мій рецепт!
Для весняного салату знадобиться будь-яка весняна зелень: кріп, петрушка, листя салату, шпинат, бурячиння і т.Д. Але зелень не головний інгредієнт, основа салату - свіжий огірочок і авокадо. Отже, дивіться, як приготувати весняний салат з авокадо і огірком. Він просто чудовий!
- Авокадо - 0, 5 штуки
- Огірок - 1 штука (невеликий)
- Яйце - 0, 5 штуки
- Кріп - 1 пучок
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Підготуйте продукти для салату. Вимийте овочі, відваріть яйце. Дрібно поріжте зелень кропу і цибулі, можна додати шпинат або листя салату. У весняному салаті багато зелені бути не може.
У авокадо видаліть кісточку і шкірку. Поріжте невеликими шматочками.
Огірок поріжте кубиками. Якщо огірочок великий, візьміть тільки половинку. Мені подобається, коли співвідношення огірка та авокадо - 1 до 1.
Додайте сіль, перець чорний мелений.
Заправте салат оливковою олією і гірчицею. Якщо гірчиці немає, то капніть кілька крапель лимонного соку або яблучного оцту.
Перемішайте салат. Викладіть його в салатник, додайте дві четвертинки яйця. Салат весняний з авокадо і огірком готовий. Смачного!