Вершковий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 20
Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування ніжного пирога з начинкою з вершкового сиру, вершкового масла і цукрової пудри.
Опис приготування:
Цей ніжний пиріг з вершковою начинкою - чудовий десерт. Використовуйте готове тісто для основи пирога, а крем збийте міксером.
- Топлене вершкове масло - 260 грам
- Вершковий сир - 240 грам
- Яйця - 3 штуки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Готове бездріжджове тісто для пирога - 500 грам
- Цукрова пудра - 350-370 грам
1. Увімкніть духовку нагріватися на 175 градусів. Приготуйте основу для пирога. Для цього у великій мисці з'єднайте готове тісто для пирога, 130 г топленого вершкового масла і яйце. Добре перемішайте суміш дерев'яною ложкою до отримання однорідної консистенції.
2. Викладіть отримане тісто на деко і рівномірно розподіліть по дну.
3. Готуємо вершкову начинку. У великій мисці збити вершковий сир електричним міксером. Додати яйця, сіль, 130 г розтопленого вершкового масла, ванільний екстракт і збити до однорідної консистенції.
4. Потім порціями ввести цукрову пудру, збиваючи після кожного додавання.
5. Отриману начинку викласти поверх тесту і рівномірно розподілити за допомогою шпателя по поверхні.
6. Випікати пиріг в духовці 40-45 хвилин. Дати охолонути протягом 30 хвилин. Посипати цукровою пудрою зверху, нарізати на шматочки і подавати.