Рецепт Вершковий пиріг фото

Вершковий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 20
Час приготування: 55 хв.

Рецепт приготування ніжного пирога з начинкою з вершкового сиру, вершкового масла і цукрової пудри.

Опис приготування:

Цей ніжний пиріг з вершковою начинкою - чудовий десерт. Використовуйте готове тісто для основи пирога, а крем збийте міксером.

  • Топлене вершкове масло - 260 грам
  • Вершковий сир - 240 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Готове бездріжджове тісто для пирога - 500 грам
  • Цукрова пудра - 350-370 грам
вершковий пиріг - фото крок 1
1. Увімкніть духовку нагріватися на 175 градусів. Приготуйте основу для пирога. Для цього у великій мисці з'єднайте готове тісто для пирога, 130 г топленого вершкового масла і яйце. Добре перемішайте суміш дерев'яною ложкою до отримання однорідної консистенції.
вершковий пиріг - фото крок 2
2. Викладіть отримане тісто на деко і рівномірно розподіліть по дну.
вершковий пиріг - фото крок 3
3. Готуємо вершкову начинку. У великій мисці збити вершковий сир електричним міксером. Додати яйця, сіль, 130 г розтопленого вершкового масла, ванільний екстракт і збити до однорідної консистенції.
вершковий пиріг - фото крок 4
4. Потім порціями ввести цукрову пудру, збиваючи після кожного додавання.
вершковий пиріг - фото крок 5
5. Отриману начинку викласти поверх тесту і рівномірно розподілити за допомогою шпателя по поверхні.
вершковий пиріг - фото крок 6
6. Випікати пиріг в духовці 40-45 хвилин. Дати охолонути протягом 30 хвилин. Посипати цукровою пудрою зверху, нарізати на шматочки і подавати.

Схожі рецепти