Вершковий пиріг з ваніллю
(покроковий рецепт з фото)
Такий пиріг прикрасить будь-яке ваше застілля. Ніжний, смачний, з приголомшливим вершковим ароматом. Вам і вашим гостям без сумніву сподобається. Пробуйте!
Вершковий пиріг з сирним кремом, ягодами і горіхами. Спочатку приготуйте тісто - збийте яйця з цукром, і ваніллю, додайте вершки, лимонний сік, олія, борошно, розпушувач і дрібку солі. Замісити тісто і вилийте його в форму. Для крему змішайте жовток з протертим сиром, цукром, вершками і порошком для пудингу. Додайте збитий білок і розподіліть масу по поверхні тесту. Посипте пиріг ягодами і горіхами. Випікайте протягом години при 180 градусах. Готовий пиріг посипте цукровою пудрою і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Цукор - 250 грам
- Борошно - 260 грам
- Сир - 300 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Ванільний пудинг - 35 грам
- Вершки - 240 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Ванільний цукор - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ягоди - 1 Склянка
- Горіхи - 3 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
Два яйця з Збийте 200 грамами цукру і дрібкою ванільного цукру, додайте 200 мл. Вершків, лимонний сік і розтоплене вершкове масло.
Додайте борошно, розпушувач, щіпку солі і замісити тісто. Вилийте його в форму, змащену маслом.
Жовток одного яйця змішайте з протертим сиром, 50 грамами цукру і 40 мл. Вершків. Вмішайте в суміш порошок для пудингу.
Додайте збитий білок.
Сирну масу розподіліть в формі поверх тесту. Посипте пиріг ягодами і горіхами. Випікайте протягом години при 180 градусах. Готовий пиріг посипте цукровою пудрою і подайте на стіл.