Абрикосовий пиріг з ваніллю
(покроковий рецепт з фото)
Легкий чарівний аромат абрикосів і ванілі зробить незабутнє враження на Ваших гостей! Так що давайте я розповім, як зробити абрикосовий пиріг з ваніллю, а ви спробуєте його зробити!
Такий рецепт приготування абрикосового пирога з ваніллю відмінно підходить для випадків. Коли солодкого захотілося прямо тут і зараз, а всі магазини з цукерками вже закриті. Скажу вам, дівчата від такого десерту взагалі приходять в захват! А також мами, бабусі, і все-все-все! рекомендую спробувати!
- Чорнослив або абрикоси - 500 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Листкове тісто - 500 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 40 грам
- Яйце - 1 штука
- Ванілін - 1 Чайна ложка
1. Рецепт - простіше нікуди! Листкове готове тісто розморозимо і ділимо на дві частини. Ту, що побільше, розгортаємо і викладаємо на дно змащеної маслом форми. Формуємо бортики і викладаємо половинки абрикос або курагу. Присипаємо цукром, ваніліном і трохи борошном.
2. З другого шматка тіста теж формуємо тонкий пласт, ріжемо його на смужки, і красиво викладаємо плетінкою поверх абрикос. Змащуємо збитим яйцем. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
3. Все готово! При подачі посипайте тертим шоколадом, цукровою пудрою, і прикрашайте черешнями. Хоча тут вже, звичайно, на ваш погляд.