Рецепт Вегетаріанський суп з овочів фото

Вегетаріанський суп з овочів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Овочі - це смачно і корисно. З них можна приготувати безліч чудових страв. Наприклад - крем-суп. Ця страва має фантастичним ароматом і неповторним смаком.

Опис приготування:

Неймовірно смачний і ситний овочевий суп-пюре подається з грінками. Його люблять і маленькі, і дорослі. У процесі готування нічого особливо складного немає, так що сміливо беріться за справу! А я поки розповім, як приготувати вегетаріанський суп з овочів.

  • Гарбуз помаранчева - 400 грам
  • Картопля - 200 грам
  • Лук-пориста - 30 грам
  • Овочевий бульйон - 500 мілілітрів
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Хліб - 1 скибочку
  • Зелень - За смаком
вегетаріанський суп з овочів - фото крок 1
Поріжте цибулю-порей кільцями, обсмажте до золотистого кольору.
вегетаріанський суп з овочів - фото крок 2
Потім додайте порізані кубиками гарбуз і картопля, накрийте кришкою і смажте протягом 5 хвилин.
вегетаріанський суп з овочів - фото крок 3
Після цього залийте овочі бульйоном, додайте сіль і спеції за смаком, варіть на середньому вогні до тих пір, поки обсяг бульйону не зменшиться в два рази. Потім подрібніть все в пюре за допомогою блендера.
вегетаріанський суп з овочів - фото крок 4
Хліб без кірок наріжте кубиками і злегка підсушіть на сковороді або в духовці. Потім змішайте грінки з подрібненим часником і зеленню. Налийте в тарілку порцію супу-пюре, додайте жменю грінок і трохи вершків, подавайте до столу.

Схожі рецепти