Вегетаріанський суп з овочів
(покроковий рецепт з фото)
Овочі - це смачно і корисно. З них можна приготувати безліч чудових страв. Наприклад - крем-суп. Ця страва має фантастичним ароматом і неповторним смаком.
Неймовірно смачний і ситний овочевий суп-пюре подається з грінками. Його люблять і маленькі, і дорослі. У процесі готування нічого особливо складного немає, так що сміливо беріться за справу! А я поки розповім, як приготувати вегетаріанський суп з овочів.
- Гарбуз помаранчева - 400 грам
- Картопля - 200 грам
- Лук-пориста - 30 грам
- Овочевий бульйон - 500 мілілітрів
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, спеції - За смаком
- Хліб - 1 скибочку
- Зелень - За смаком
Поріжте цибулю-порей кільцями, обсмажте до золотистого кольору.
Потім додайте порізані кубиками гарбуз і картопля, накрийте кришкою і смажте протягом 5 хвилин.
Після цього залийте овочі бульйоном, додайте сіль і спеції за смаком, варіть на середньому вогні до тих пір, поки обсяг бульйону не зменшиться в два рази. Потім подрібніть все в пюре за допомогою блендера.
Хліб без кірок наріжте кубиками і злегка підсушіть на сковороді або в духовці. Потім змішайте грінки з подрібненим часником і зеленню. Налийте в тарілку порцію супу-пюре, додайте жменю грінок і трохи вершків, подавайте до столу.