Вегетаріанський полив
(покроковий рецепт з фото)
Красиве і смачне блюдо. До складу входять тільки овочі, що робить його дуже корисним і дозволяє вегетаріанцям включити його в своє меню. Готується швидко і легко, так що спробуйте!
Таке блюдо дуже добре буде виглядати на святковому столі. Спочатку підготуйте інгредієнти: відваріть в воді зі спеціями кукурудзу, морква і цукіні. Підготуйте горошок. Поріжте перець, Зелена цибуля, морква пластинками, зріжте з качана кукурудзи зерна. Всі інгредієнти змішайте в мисці. У теплому бульйоні, в якому варилися овочі, розчини желатину, залийте їм овочі. Поставте в холодильник до повного застигання. Потім переверніть заливне на плоске блюдо і подайте на стіл. Смачного!
- Кукурудза - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цукіні - 1 штука
- Болгарський перець - 3 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Пакет желатину - 1 штука
- Зелений горошок - 5 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком

Горох можна взяти консервований, а можна трохи відварити свіжий.

Також відваріть кукурудзу, морква і цукіні в воді зі спеціями. Виймайте продукти в міру їх готовності.

Цукіні потрібно буквально 3-5 хвилин після закипання. Вийміть його з води і поріжте кубиками.

Так само поріжте перець, Зелена цибуля, моркву наріжте пластинками, зріжте з качана кукурудзи зерна. Всі інгредієнти змішайте в мисці.

Бульйон після овочів процідіть, остудіть до теплого стану. Візьміть частину бульйону (достатню, щоб покрити овочі), розведіть в ній желатин. Залийте желатиновой сумішшю овочі в мисці, приправити сіллю, перемішайте і поставте в холодильник до повного застигання. Потім переверніть заливне на плоске блюдо і подайте на стіл.