Рецепт Вегетаріанський мус фото

Вегетаріанський мус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл
Десерти, Мус

Досвідчені вегетаріанці знають, де дістати вегетаріанські продукти. Я не відразу знайшла шоколадне соєве молоко, але знайшла. І з нього виходить чудовий вегетаріанський мус. Спробуйте.

Рецепт вегетаріанського мусу я вибирала довго. У деяких все одно використовувалися яйця або коров'яче молоко. А мені хотілося, щоб мус вийшов чисто вегетаріанським. В результаті деякі інгредієнти я замінила сама. І вийшов такий чудовий легкий в приготуванні вегетаріанський мус. Пригощайтеся.

  • Соєва шоколадне молоко - 0, 5 склянки
  • Шоколад - 250-300 грам
  • М'який тофу - 300-350 грам
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1-2 чайних ложок (будь-яке на ваш смак. Я використовувала масло мигдалю.)
вегетаріанський мус - фото крок 1
Розігрійте в каструлі соєве шоколадне молоко і залиште в сторону.
вегетаріанський мус - фото крок 2
Шоколад натрію. На водяній бані розтопіть шоколадні стружки.
вегетаріанський мус - фото крок 3
Заважайте шоколад, поки він плавиться, щоб не пригорає.
вегетаріанський мус - фото крок 4
Покладіть в блендер тофу, ванільний екстракт, соєве шоколадне молоко і топлений шоколад. Змішайте.
вегетаріанський мус - фото крок 5
Додайте рослинне масло.
вегетаріанський мус - фото крок 6
Вилийте у форму для заморозки. Поставте в морозильну камеру на півтори години. Готовий вегетаріанський мус розлийте по десертним чашках і прикрасьте шоколадною стружкою.

Схожі рецепти