Вегетаріанський гамбургер
(покроковий рецепт з фото)
Гамбургер з овочів і булочки відмінно підійде тим, хто за своїми переконаннями не вживає м'яса в їжу. Також це блюдо буде корисно всім, хто дотримується дієти.
Пропоную вам варіант, як приготувати вегетаріанський гамбургер з овочевою котлетою. Все досить просто, головне - підготувати саму котлету. А як це зробити - читайте нижче. Смачного!
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Терта морква - 1 Ст. Ложка
- Горох - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 0, 5 Ст. Ложки
- Печиво - 1 штука
- Лист зеленого салату - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Огірок - 0, 5 штуки
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Для гамбургера будуть потрібні овочеві котлети. Для їх приготування відваріть картоплю і горох, розімніть (можна за допомогою блендера), додайте борошно і спеції, все перемішайте. Потім сформуйте плоскі котлети і обсмажте їх до скориночки у фритюрі.
Булочку розріжте навпіл і злегка підрум'яньте на сковороді. Змастіть її внутрішню частину кетчупом, викладіть натерту на тертці (для корейської моркви) морква.
Далі покладіть шматочки салату.
Потім викладіть кілька скибочок порізаного кружечками огірка, котлету і накрийте верхньою частиною булочки. Бургер готовий, можна подавати його на стіл або взяти з собою в дорогу на перекус.