Рецепт Вегетаріанець Жульєн фото

Вегетаріанець Жульєн
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти , Вершки , Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Julien - виключно французьке блюдо, яке готують на різних кухнях у всьому світі. Начинки можуть бути самі різні, але таким же смачним виявляється і вегетаріанський жульен в домашніх умовах.

Опис приготування:

Приголомшливий вегетаріанський жульен в домашніх умовах можна готувати з грибів, овочів і сиру. Експериментуйте на ваш смак і балуйте своїх домашніх чудовими стравами. Готується такий жульен не більше півгодини. Гриби можна брати будь-які і одне з головних правил - робіть соус і додавайте приправи. Наприклад, паприка чудово доповнить смак жульєну.

  • Гриби - 300 грам
  • Сир - 100 грам
  • Вершки - 100 грам
  • Борошно - 30 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Паприка, сіль, приправи - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 30 грам
вегетаріанець Жульєн - фото крок 1
1. Починаємо з самого головного - смаження грибів. Для жульєну найкраще підійдуть печериці, але від лісових грибів не варто відмовлятися (головне - знати правила їх приготування). Нарізаємо печериці на ваш смак (я зазвичай шаткую їх на 4-6 частин) і відправляє на сковороду.
вегетаріанець Жульєн - фото крок 2
2. Поки гриби смажаться, в оливковій олії розштовхуємо дрібно нарізаний часник.
вегетаріанець Жульєн - фото крок 3
3. Смажені гриби викладаємо на дно кокотніци і заливаємо отриманою сумішшю.
вегетаріанець Жульєн - фото крок 4
4. На сковороді розтоплюємо вершкове масло. Додаємо до нього борошно і смажимо до золотистого кольору. Після цього вливаємо вершки і тушкуємо соус близько двох хвилин.
вегетаріанець Жульєн - фото крок 5
5. Після цього збиваємо трохи соус віночком, щоб прибрати розчинилися грудки.
вегетаріанець Жульєн - фото крок 6
6. Заливаємо наші гриби отриманим соусом.
вегетаріанець Жульєн - фото крок 7
7. Я торкаюся перців - саме вона створить неповторний і пікантний аромат страви.
вегетаріанець Жульєн - фото крок 8
8. І в самому кінці посипаємо сиром. Відправляємо кокотніци в духовку на 15 хвилин.
вегетаріанець Жульєн - фото крок 9
9. Про готовність страви скаже рум'яна кірочка. Подавати Жульєт слід гарячим.

Схожі рецепти