Вечеря швидко і смачно
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто шукає щось новеньке для свого меню, розповім, як приготувати вечерю швидко і смачно. Це буде курячий салат, який подається на виноградному. Дуже красиве і апетитне блюдо. Спробуйте!
Як ви побачите, в приготуванні все дуже просто. При бажанні курку можна замаринувати заздалегідь, але мені вистачає і 10 хвилин.
Таку корж можна їсти, скрутивши її в рол або просто є блюдо як салат, відриваючи шматочки коржа і використовуючи її як хліб. Смачного!
- Куряче філе - 400 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сумах - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Чебрець - 2 штуки (гілочки)
- Пластівці гострого перцю - 0, 5 чайних ложки
- Грецький йогурт - 200 мілілітрів
- Листя м'яти - 8 штук
- Салат латук - 1 пучок
- Огірок - 1 штука
- Коржі прісні - 4 штуки (або круглий лаваш)
- Гранатові зерна - 4 Ст. Ложки
1
Спершу замарінуем курку. Поріжте її невеликими шматочками, обмажте маслом і відправте в пакет, додайте сік половини лимона, подрібнений часник, перець, трохи солі. Струсіть пакет і залиште на 10 хвилин.
2
Розігрійте гриль або сковороду і обсмажте курку 10-12 хвилин до золотистого кольору.
3
Тим часом з'єднайте йогурт, сумах, подрібнену м'яту і чебрець, сік половинки лимона.
4
Підігрійте на сковороді коржі і покладіть в тарілки. Зверху на кожну налийте приготований соус і розмажте. Покладіть порізані огірки і листя салату. Потім покладіть курку і присипте гранатом. Якщо є гранатовий сік, можна скропити їм блюдо. Можна пригощатися!