Рецепт Вечеря швидко і смачно фото

Вечеря швидко і смачно
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Лаваш
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Тим, хто шукає щось новеньке для свого меню, розповім, як приготувати вечерю швидко і смачно. Це буде курячий салат, який подається на виноградному. Дуже красиве і апетитне блюдо. Спробуйте!

Як ви побачите, в приготуванні все дуже просто. При бажанні курку можна замаринувати заздалегідь, але мені вистачає і 10 хвилин.

Таку корж можна їсти, скрутивши її в рол або просто є блюдо як салат, відриваючи шматочки коржа і використовуючи її як хліб. Смачного!

  • Куряче філе - 400 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сумах - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Чебрець - 2 штуки (гілочки)
  • Пластівці гострого перцю - 0, 5 чайних ложки
  • Грецький йогурт - 200 мілілітрів
  • Листя м'яти - 8 штук
  • Салат латук - 1 пучок
  • Огірок - 1 штука
  • Коржі прісні - 4 штуки (або круглий лаваш)
  • Гранатові зерна - 4 Ст. Ложки
1
Спершу замарінуем курку. Поріжте її невеликими шматочками, обмажте маслом і відправте в пакет, додайте сік половини лимона, подрібнений часник, перець, трохи солі. Струсіть пакет і залиште на 10 хвилин.
2
Розігрійте гриль або сковороду і обсмажте курку 10-12 хвилин до золотистого кольору.
3
Тим часом з'єднайте йогурт, сумах, подрібнену м'яту і чебрець, сік половинки лимона.
4
Підігрійте на сковороді коржі і покладіть в тарілки. Зверху на кожну налийте приготований соус і розмажте. Покладіть порізані огірки і листя салату. Потім покладіть курку і присипте гранатом. Якщо є гранатовий сік, можна скропити їм блюдо. Можна пригощатися!

Схожі рецепти