Рецепт Ватрушки з м'ясом фото

Ватрушки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Ватрушки
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 15 хв.

Ватрушки представляють із себе круглі коржі з тіста з відкритою начинкою всередині. Начинка може бути найрізноманітнішою, в будь-якому випадку така випічка стане прекрасним доповненням до будь-якого столу.


Опис приготування:

Пропоную приготувати ватрушки з м'ясом. Ватрушки з м'ясною начинкою нікого не залишать байдужими. Випічка виходить рум'яної, ситної, ароматної і дуже смачною! Інгредієнти нам знадобляться для їх приготування самі прості і доступні, вони напевно знайдуться у будь-якої господині. Рекомендую спробувати!

  • Мука - 2 склянки
  • Молоко - 0.5 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1/2 Ст. Ложки
  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
ватрушки з м'ясом - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
ватрушки з м'ясом - фото крок 2
2. Насамперед приготуємо тісто. Для цього з'єднаєте тепле Молоко, цукор і дріжджі. Перемішайте і залиште приблизно на 15 хвилин до появи"шапочки" .
ватрушки з м'ясом - фото крок 3
3. У глибокій мисці збийте яйце з рослинним маслом. Додайте підійшла опару.
ватрушки з м'ясом - фото крок 4
4. Перемішайте і додайте склянку борошна.
ватрушки з м'ясом - фото крок 5
5. Перемішуйте тісто спочатку ложкою, потім підсипаючи борошно, що залишилося, продовжуйте замішувати руками. Муки може піти трохи більше або менше, ніж зазначено в рецепті, тісто має бути м'яким і трохи липким.
ватрушки з м'ясом - фото крок 6
6. Накрийте його рушником і приберіть в тепле місце приблизно на одну годину. За цей час тісто має добре збільшитися в обсязі.
ватрушки з м'ясом - фото крок 7
7. Для начинки обсмажити цибулю з фаршем. Сіль і спеції додайте за смаком.
ватрушки з м'ясом - фото крок 8
8. Розділити тісто 8 частин. Сформуйте кульки, викладіть їх на деко, застелене пергаментом, папір змастіть рослинною олією. Зверху кульки трохи притисніть долонею, накрийте рушником і залиште на 20 хвилин.
ватрушки з м'ясом - фото крок 9
9. У центрі будь-яким відповідним за розміром склянкою зробіть поглиблення для начинки.
ватрушки з м'ясом - фото крок 10
10. Покладіть начинку і злегка притисніть її рукою. Змастіть ватрушки збитим жовтком.
ватрушки з м'ясом - фото крок 11
11. Випікайте при 200 градусах близько 20-25 хвилин до появи рум'яної скоринки. Ватрушки з м'ясом готові. Смачного!

Схожі рецепти