Рецепт Ватрушки угорські фото

Ватрушки угорські
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Маргарин
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Страви з начинкою , Ватрушки
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Хочете зробити смачну домашню випічку, але не охота підлягає возитися на кухні? Вам підійде рецепт, як приготувати ватрушки угорські. Їх роблять з інгредієнтів, які завжди є в холодильнику.

Опис приготування:

Тісто готується на основі сиру і маргарину, який попередньо відправляю в морозилку, щоб зручно було натирати його. Маргарин можна замінити вершковим маслом, а сир підійде домашній або покупний. Ватрушки можна прикрасити шоколадом або горішками, а також залишити як є.

  • Маргарин - 150 грам
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сир - 150 грам
  • Вода - 2 Ст. Ложки (окріп)
  • Молоко - 4 Ст. Ложки
  • Цукровий пісок - 100 грам
  • Шоколад - За смаком
  • Курячий жовток - 1 штука
ватрушки угорські - фото крок 1
1. Маргарин заздалегідь відправте в морозильну камеру, так набагато простіше його натерти на тертці, подрібніть його в миску.
ватрушки угорські - фото крок 2
2. Руками розкришите сир в миску до маргарину.
ватрушки угорські - фото крок 3
3. Розмішайте соду в окропі, влийте отриману рідину до сиру і маргарину, додайте молоко, підсипати потроху борошно.
ватрушки угорські - фото крок 4
4. Замісити тісто, потім скачайте його в єдиний кулька.
ватрушки угорські - фото крок 5
5. Розділіть тісто на кілька частин, розкачайте кожну в тонкий пласт і виріжте кружечки.
ватрушки угорські - фото крок 6
6. Посипте кожен кружечок цукром, потім складіть навпіл, потім знову посипте цукром і складіть ще раз навпіл.
ватрушки угорські - фото крок 7
7. Краї кожної ватрушки притисніть виделкою, щоб в процесі випічки розплавлений цукор не витікав.
ватрушки угорські - фото крок 8
8. Розламайте плитку шоколаду на маленькі шматочки і прикрасьте випічку.
ватрушки угорські - фото крок 9
9. Розмішайте курячий жовток і змастіть їм кожну ватрушку, так у вас вийде гарна скоринка.
ватрушки угорські - фото крок 10
10. Надішліть ватрушки в розігрітий до 180 градусів духовку на 25 хвилин, можливо менше. Подавайте їх через 15 хвилин після того, як дістали з духовки.

Схожі рецепти