Варення з яблук з апельсиновим соком
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай варення має вигляд кашки, але якщо ви хочете, щоб вам траплялися часточки, можна приготувати варення з яблук а апельсиновим соком часточками в домашніх умовах.
Щоб приготувати варення з яблук з апельсиновим соком часточками, необхідно кілька разів з перервою в добу довести яблука з апельсиновим соком до кипіння.
- Яблука - 1 кілограм
- Апельсин - 1 штука
- Цукор - 700 грам

Яблука миємо в холодній проточній воді, нарізаємо шматочками.

Апельсин очищаємо від шкірки, видавлюємо сік в миску з яблуками.

Засипаємо яблука цукром, все перемішуємо і залишаємо настоятися протягом доби.

Ставимо миску з яблуками на сильний вогонь. Варимо протягом 4-5 хвилин. Закриваємо миску кришкою, залишаємо на добу.

Процедуру, описану в попередньому кроці, повторюємо ще два рази.

Після третьої варіння переливаємо варення в банки перевертаємо їх і залишаємо остигати. Варення готове!