Варення з яблук з апельсиновим соком
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв.
Зазвичай варення має вигляд кашки, але якщо ви хочете, щоб вам траплялися часточки, можна приготувати варення з яблук а апельсиновим соком часточками в домашніх умовах.
Опис приготування:
Щоб приготувати варення з яблук з апельсиновим соком часточками, необхідно кілька разів з перервою в добу довести яблука з апельсиновим соком до кипіння.
- Яблука - 1 кілограм
- Апельсин - 1 штука
- Цукор - 700 грам
Яблука миємо в холодній проточній воді, нарізаємо шматочками.
Апельсин очищаємо від шкірки, видавлюємо сік в миску з яблуками.
Засипаємо яблука цукром, все перемішуємо і залишаємо настоятися протягом доби.
Ставимо миску з яблуками на сильний вогонь. Варимо протягом 4-5 хвилин. Закриваємо миску кришкою, залишаємо на добу.
Процедуру, описану в попередньому кроці, повторюємо ще два рази.
Після третьої варіння переливаємо варення в банки перевертаємо їх і залишаємо остигати. Варення готове!