Варення з яблук асорті
(покроковий рецепт з фото)
У цьому варення з'єдналися солодкі яблука, ароматні груші, соковиті персики і смачні сливи. Вийшло фруктове асорті, володіють неперевершеним кисло-солодким смаком. Ну дуже апетитно!
Приготувати варення з яблук асорті в домашніх умовах? Простіше простого! Для цього я використовував: яблука, груші, сливи, персики, цукор, лимонну кислоту і воду. У киплячий сироп кидаємо нарізані фрукти, гарненько проварюємо, додаємо лимонну кислоту і варення готове! Заздалегідь подбайте про скляних баночках (стерилізованих) для закачування смачного варення. Удачі в приготуванні!
- Яблука - 350 грам
- Груші - 250 грам
- Зливи - 250 грам
- Персики - 250 грам
- Цукор - 750 грам
- Вода - 250 мілілітрів
- Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
Яблука та груші ретельно промийте і наріжте кубиками, видаливши насіння.
Також ретельно промиваємо персики і сливи, видаляємо кісточки і нарізаємо довільно.
Цукор і воду змішуємо і варимо сироп.
У киплячий сироп опускаємо фрукти.
Доводимо до кипіння і варимо 45 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додайте лимонну кислоту.
В кінці варіння, варення буде виглядати як однорідна маса.
Готове варення розлийте в стерилізовані банки. Баночки переверните на 15 хвилин, а потім поставте в комору. Смачного!