Рецепт Вареники з м'ясом і картоплею фото

Вареники з м'ясом і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Картопля, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Вареники

Самі ситні і смачні вареники виходять з картоплею і м'ясом, з цим важко не погодитися. І в нашому рецепті ви дізнаєтеся все про приготування цього чудового українського блюда.

Якщо говорити про справжню домашній кухні, смачною, ситної і ароматною, то цей рецепт приготування вареників з м'ясом і картоплею є найяскравішим її представником. У ньому є абсолютно все, що ми так любимо - це і м'яке тісто, яке тане в роті, і ароматна начинка, яка всім припаде до смаку. Тому навіть і думати не варто, що приготувати на сьогоднішній вечерю, просто зробіть вареники з м'ясом і картоплею в домашніх умовах, і ви не прогадаєте.

  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка(+ в начинку)
  • Картопля - 8-10 штук
  • Фарш м'ясний - 200-300 грам
  • Спеції - За смаком
вареники з м'ясом і картоплею - фото крок 1
Просіваємо борошно в глибоку миску, додаємо до неї щіпку солі, розбиваємо яйця і вливаємо воду. З усіх цих інгредієнтів нам потрібно приготувати м'яке і еластичне, не прилипає до рук, тісто.
вареники з м'ясом і картоплею - фото крок 2
Для начинки відварюємо картопля (без шкірки) до повної готовності і розминаємо його в пюре, фарш обсмажуємо на сковороді до легкого золотистого кольору. Змішуємо картопля з фаршем, додаємо в начинку сіль і спеції за смаком.
вареники з м'ясом і картоплею - фото крок 3
Від приготованого тесту відриваємо шматок і скручуємо його в ковбаску шириною 2-2, 5 см. Нарізаємо ковбаску на шматочки, обвалюють кожен в борошні, а потім розгортаємо їх в невеликі коржі. Те ж саме нам слід зробити з усім рештою тестом.
вареники з м'ясом і картоплею - фото крок 4
На коржі кладемо начинку, з'єднуємо краї тіста і звертаємо їх жгутиком.
вареники з м'ясом і картоплею - фото крок 5
У каструлі доводимо до кипіння воду, солимо її і кидаємо в воду вареники. Коли вони спливуть, варимо вареники протягом 7-10 хвилин на середньому вогні. Готову страву подаємо зі сметаною або шкварками, кому як більше подобається. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти