Вареники з м'ясом на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Такі вареники з м'ясом на кефірі в домашніх умовах готувала ще моя бабуся. Цей рецепт прийшов з України, там вареники завжди судили по товщині. Великі і товсті - ось справжні вареники!
Розповідаю, як зробити вареники з м'ясом на кефірі. Блюдо виходить ситне, смачне, і дуже ароматне! Тут для тесту використано старовинний український рецепт, а там, як я і говорила, вареники готують пухнастими і Жирненький. Так що спробуйте обов'язково - дійсно дуже смачно виходить! рекомендую!
- Фарш - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Кефір - 0.5 склянки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Спеції - За смаком
1. Цибуля обсмажити на рослинному або вершковому маслі. Додамо фарш і спеції за смаком, обсмажити все разом. Остудити.
2. Для тесту змішаємо спочатку кефір, яйце, соду, трохи солі, оцет і раст.Маслом до однорідності. Потім потроху домішуємо борошно.
3. Тепер розгортаємо з тіста пласт, по центру поміщаємо начинку і защипувати краю. Відваримо в окропі 5-6 хвилин після того, як спливуть.
4. Смачного!