Рецепт Вареники з м'ясом на кефірі фото

Вареники з м'ясом на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви , Вареники
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Такі вареники з м'ясом на кефірі в домашніх умовах готувала ще моя бабуся. Цей рецепт прийшов з України, там вареники завжди судили по товщині. Великі і товсті - ось справжні вареники!

Опис приготування:

Розповідаю, як зробити вареники з м'ясом на кефірі. Блюдо виходить ситне, смачне, і дуже ароматне! Тут для тесту використано старовинний український рецепт, а там, як я і говорила, вареники готують пухнастими і Жирненький. Так що спробуйте обов'язково - дійсно дуже смачно виходить! рекомендую!

  • Фарш - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Кефір - 0.5 склянки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Сода - 0.5 чайних ложки
  • Спеції - За смаком
вареники з м'ясом на кефірі - фото крок 1
1. Цибуля обсмажити на рослинному або вершковому маслі. Додамо фарш і спеції за смаком, обсмажити все разом. Остудити.
вареники з м'ясом на кефірі - фото крок 2
2. Для тесту змішаємо спочатку кефір, яйце, соду, трохи солі, оцет і раст.Маслом до однорідності. Потім потроху домішуємо борошно.
вареники з м'ясом на кефірі - фото крок 3
3. Тепер розгортаємо з тіста пласт, по центру поміщаємо начинку і защипувати краю. Відваримо в окропі 5-6 хвилин після того, як спливуть.
вареники з м'ясом на кефірі - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти