Варені яйця
(покроковий рецепт з фото)
Як відварити яйця - Покрокова інструкція
Кількість порцій: 1
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 штука
Помістіть яйце в каструлю з водою (холодної). Увімкніть плиту.
Коли вода закипить:
Через 3 хвилини готування вийде Яйце некруто.
Через 4 - середньої готовності.
Через 5 - повністю готове.
Через 3 хвилини готування вийде Яйце некруто.
Через 4 - середньої готовності.
Через 5 - повністю готове.
Помістіть зварене яйце під проточну холодну воду.
Очищаємо, посипаємо сіллю.
Очищаємо, посипаємо сіллю.
Яйце зварене некруто можна їсти за допомогою чайної ложки, не до кінця очистивши шкаралупу.