Рецепт UPMA (манка з овочами) фото

UPMA (манка з овочами)
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Крупи , Манька
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 20 хв.

Упма - це традиційне індійське блюдо, подається на сніданок. По суті, це манна каша з овочами. У Росії традиційно готують манку на молоці, але чому б не спробувати новий смак?

Опис приготування:

В Індії упму прийнято подавати на сніданок, але ніяких суворих обмежень щодо саме ранкового її вживання не існує… Це дуже ситне блюдо можна поїдати практично в будь-який час. Спробуйте, це відмінна альтернатива нашому плову!

  • Цибуля - 2 штуки
  • Зелений чилі - 2 штуки
  • Кешью - 8 штук
  • Ізюм - 8 штук
  • Морква - 1 штука
  • Стручкова квасоля - 4 штуки
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Червоний перець чилі - 2 штуки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Насіння гірчиці - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
UPMA (манка з овочами) - фото крок 1
1. Підсмажте манну крупу на сухій сковороді.
UPMA (манка з овочами) - фото крок 2
2. В окремій ємності розігрійте масло, додайте гірчицю, чилі і імбир протягом декількох хвилин.
UPMA (манка з овочами) - фото крок 3
3. Додайте горіхи кеш'ю, родзинки і подрібнену цибулю. Обсмажте все до золотистого.
UPMA (манка з овочами) - фото крок 4
4. Потім додайте моркву, квасоля, перемішайте і тушкуйте ще кілька хвилин.
UPMA (манка з овочами) - фото крок 5
5. Потім додайте 4 склянки води в цю суміш, цукор і сіль, дайте воді закипіти.
UPMA (манка з овочами) - фото крок 6
6. Після того як закипить вода, всипте манку і швидко-швидко перемішайте.

Схожі рецепти