UPMA (манка з овочами)
(покроковий рецепт з фото)
Упма - це традиційне індійське блюдо, подається на сніданок. По суті, це манна каша з овочами. У Росії традиційно готують манку на молоці, але чому б не спробувати новий смак?
В Індії упму прийнято подавати на сніданок, але ніяких суворих обмежень щодо саме ранкового її вживання не існує… Це дуже ситне блюдо можна поїдати практично в будь-який час. Спробуйте, це відмінна альтернатива нашому плову!
- Цибуля - 2 штуки
- Зелений чилі - 2 штуки
- Кешью - 8 штук
- Ізюм - 8 штук
- Морква - 1 штука
- Стручкова квасоля - 4 штуки
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Червоний перець чилі - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Насіння гірчиці - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Підсмажте манну крупу на сухій сковороді.
2. В окремій ємності розігрійте масло, додайте гірчицю, чилі і імбир протягом декількох хвилин.
3. Додайте горіхи кеш'ю, родзинки і подрібнену цибулю. Обсмажте все до золотистого.
4. Потім додайте моркву, квасоля, перемішайте і тушкуйте ще кілька хвилин.
5. Потім додайте 4 склянки води в цю суміш, цукор і сіль, дайте воді закипіти.
6. Після того як закипить вода, всипте манку і швидко-швидко перемішайте.